Strafke
header-stripes

Truineer Tipt

Win duo-ticket Ladies Night Cameo

dinsdag 17 april 2018

Cinema Cameo en Truineer.be verloten vier duo-tickets voor de Ladies Night in Cinema Cameo op donderdag 26 april. Vier winnaars kunnen met een vriendin naar de hilarische komedie I Feel Pretty.

Lees meer →

Kabouterbos tot eind september alle dagen open

maandag 9 april 2018

Het Kabouterbos aan jeugdcentrum de Tochtgenoot (Trudobron 20, 3800 Sint-Truiden) ging op zondag 8 april weer open. Nog tot eind september kan je er elke dag op verkenning gaan langs de mooiste sprookjeselementen.

Lees meer →

Vernisaasj zet in op 'kunst, drenke en apkes'

zaterdag 7 april 2018

De nieuwe vereniging de Retrobinken opent op zaterdag 7 april een tijdelijk 'kunstkaffee' Vernisààsj op de Naamsesteenweg in Sint-Truiden. Je kan er de werken van vijf Truiense kunstenaars bewonderen en ook genieten van een drankje en een hapje. Het initiatief loopt tot 17 juni en is open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Lees meer →

Van bolle buik tot baby, 22 april

vrijdag 6 april 2018

Op zondag 22 april van 13.30 tot 16.30 uur vindt in de inkomhal van het Sint-Trudo Ziekenhuis reeds voor de vierde maal 'Van bolle buik tot baby' plaats, een infobeurs voor aanstaande en pas bevallen ouders.

Lees meer →

Kerstmagie zoekt acteurs en actrices

vrijdag 6 april 2018

Naar aanleiding van het evenement Kerstmagie dat zal plaats vinden van 07 tot en met 23 december is de organisatie nog dringend op zoek naar acteurs en actrices.

Lees meer →

Vijf mensen kans op dagje gratis shoppen

woensdag 4 april 2018

Om Sint-Truiden maximaal naar de buitenwereld te promoten, lanceert Shop & The City in samenwerking met stad Sint-Truiden de imagocampagne #shoppeninssinttruiden.

Lees meer →

Zondag inzameling kleding

woensdag 21 maart 2018

Op palmzondag 25 maart organiseert Lionsclub Sint-Truiden opnieuw een kledinginzamelactie in Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en Zoutleeuw.

Lees meer →

Hondenwandeling tussen de bloesems

maandag 19 maart 2018

Na het succes van onze de bloesemwandeling vorig jaar en de vele positieve reacties volgt er op zondag 22 april een tweede editie. Je kan in vanuit Brustem een een mooie wandeling van 3 of 6 km doen door de prachtige natuur.

Lees meer →

Paasopendeur bij jarige Claes en Zonen

vrijdag 16 maart 2018

Claes & Zonen zet de deuren open tijdens het paasweekend. Op zondag 1 april en maandag 2 april kan u er van 10 tot 18 uur terecht om onder meer de nieuwe Mercedes CLS te bewonderen. Uniek is ook dat er 25 wagens met 25 procent korting worden verkocht.

Lees meer →

Chateaubriand 'comme il faut' bij Les Pigeons-Wimbledon

donderdag 8 maart 2018

'Les Pigeons' of in het plat Sint-Truins 'de prijsduifkes' - Wimbledon organiseren zondag 25 maart in hun clubhouse in Wilderen een heuse Chateaubriand-dag. "Het is 's iets anders dan mosselen eten of kienen', lachen ze. Ze rekenen alvast op massale respons.

Lees meer →

Laatste fuif Ooit, Veemarkt

donderdag 8 maart 2018

In zaal Veemarkt in Sint-Truiden vindt op vrijdag 13 april de Laatste Fuif Ooit plaats. "Voor het gebouw later dit jaar tegen de vlakte gaat wil ik de sfeer van weleer nog een keer terughalen", zegt initiatiefnemer Raf.

Lees meer →

BFV Sint-Truiden lanceert nieuwe drankjes.

donderdag 8 maart 2018

Momenteel kan je mooie kartonnen verpakkingsdozen gevuld met 20 flesjes appelsap bekomen aan de balie van de grootste producentenorganisatie van hardfruit: BFV Sint-Truiden, Montenakenweg 82, 3800 Sint-Truiden.

Lees meer →

Springfest in Velm op 31 maart

maandag 5 maart 2018

Na drie topedities is Velm VV er op 31 maart weer met Springfest. Met onder meer deejays Jan Vervloet, Louis XIV, Dietroz & Wout en Herbeatz belooft het een onvergetelijke avond te worden in Velm.

Lees meer →

Talentendag bij jong STVV

maandag 5 maart 2018

Jong STVV en Dames Jong STVV organiseren op donderdag 22 maart om 17.45 uur een talententdag op Stayen, dat voor de onderbouw en de middenbouw vanaf U7 tot en met U15. Inschrijven kan vanaf nu

Lees meer →

Nachtwacht brengt nieuwe revue

woensdag 28 februari 2018

De Nachtwacht brengt op 15, 16, 17, 19, 20 en 21 mei een nieuwe revue. "Vorig jaar was alles uitverkocht en dat succes willen we dit jaar evenaren", zegt voorzitter Benny De Smeidt.

Lees meer →

Hondenwandeling in Velm

dinsdag 27 februari 2018

Op Zondag 29 april organiseren Hondenpension Canis, Brit Petfood en Trudo Bird voor het vijfde jaar op rij een hondenwandeling in het mooie Velm en dit ten voordele van Handen voor Pootjes!

Lees meer →

Benjamindag in Sporthal Jodenstraat

maandag 26 februari 2018

Tafeltennisclub Limburg Kempen en TTC Sint-Truiden organiseren op maandag 2 april van 14 tot 17 uur een Benjamindag in de sporthal in de Jodenstraat.

Lees meer →

Verkenningsdagen Saffraanberg

donderdag 22 februari 2018

De Koninklijke School voor Onderofficieren (Campus Saffraanberg) organiseert ook dit jaar “verkenningsdagen” voor studenten die het 6de jaar secundair onderwijs volgen of gevolgd hebben en die overwegen om de opleiding van kandidaat-onderofficier aan te vatten.

Lees meer →

Topcomedy op 16 maart

donderdag 22 februari 2018

In de gemeentelijke feestzaal van Aalst (bij Sint-Truiden) vindt op vrijdag 16 maart de vijfde comedy-avond plaats. Met onder meer Bart Cannaerts en Han Solo belooft het een plezante avond te worden. Ook Truienaar Koen Mekers is van de partij.

Lees meer →

Top-comediènne in De Roxy

woensdag 21 februari 2018

Theater De Roxy kon dankzij enkele goede contacten de show van Nele Goossens drie avonden programmeren. Op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart speelt Nele er haar derde zelfgeschreven one-woman-show ‘Dag Janine en Dag José’.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek