Truineer Nieuws melden?

Oefenmatch: Standard-STVV 3-0

Vandaag trokken onze Kanaries naar het oefencomplex van Standard Luik. Daar namen ze het in een oefenwedstrijd achter gesloten deuren op tegen de Luikse topclub. Het werd 3-0

© Fotograaf: twitter

Aan de aftrap verschenen: Herbots, Pol Garcia, Mmaee, Janssens, Asamoah, Lee, De Bruyn, De Ridder, Ito, Colidio en Sousa

Tijdens de rust keken de Kanaries tegen een 2-0 tussenstand aan na twee doelpunten van Limbombe. Sousa kreeg enkele kansen maar kon deze niet verzilveren.?

Na de koffie kregen we enkele nieuwe pionnen op het veld. Colidio, Lee, Asamoah, De Ridder en Sousa werden vervangen door Suzuki, Van Dessel, Jhonny Lucas, Masoudi en Balongo.
In deze tweede helft had Ito nog enkele mooie acties en versnellingen in huis. Dit leverde hem twee kansen op maar ook deze ballen deden het net niet trillen. Ook Suzuki wist zijn kansen niet om te zetten in een doelpunt. In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op maar het was Standard dat via J. Carcela de 3-0 eindstand op het bord zette.