Strafke
header-stripes

Kwiske

WEDSTRIJD 8/1 - Stuur een nieuwtje!

dinsdag 8 januari 2013

Dinsdag is wedstrijddag. Dat kondigden we al eerder aan. Elke week kan je een waardebon (t.w.v 20 euro) van een Truiense handelaar of horecazaak winnen. Stuur een leuk nieuwtje naar Truineer.be

Lees meer →

Kwiske van Wiske, Tip

donderdag 12 januari 2012

De opdracht is eenvoudig, zoals steeds... Wie weet waar deze foto werd genomen? Eerste tip: Septimburias. Natuurlijk hebben we graag de straatnaam, waar de foto is genomen.

Lees meer →

Kwiske van Wiske

vrijdag 2 december 2011

De vraag blijft hetzelfde zoals steeds. Het antwoord is voor ons een weet en voor u dan ook weer een vraag. Waar is deze foto genomen in Sint-Truiden

Lees meer →

Kwiske van Wiske

donderdag 24 november 2011

Mogen we u een gelukkige donderdagmorgen wensen? Omdat we u zo graag zien, beste bezoekers, beginnen we de dag met een kwiske. Waar is dit beeld genomen?

Lees meer →

Kwiske van Wiske - Tip 1

dinsdag 22 november 2011

TIP 1 : Bedrijvigheid uit vervlogen tijden... Hier zijn we weer. De opzet is even simpel als de oplossing... als je het weet, natuurlijk! Waar is dit beeld op de gevoelige plaat gelegd?

Lees meer →

Danielle doet het

donderdag 10 november 2011

De zoektocht naar de foto is gewonnen door Danielle Swinnen. Het gaat inderdaad over de Hasseltse Steenweg. De foto is genomen ter hoogte van het kruispunt met de Senselberg in Sint-Truiden.

Lees meer →

Kwiske, Papatrick en Ingrid doen het!

maandag 31 oktober 2011

PaPatrick gaf de voorzet met de juiste straatnaam en Ingrid kopte binnen. Voor de volledigheid geven we onderaan ook de originele foto uit de Breendonkstraat.

Lees meer →

Kwiske van Wiske

woensdag 5 oktober 2011

En hier zijn we weer. Hopelijk doen jullie er deze keer wat langer over. Waar hebben we deze foto genomen?

Lees meer →

Kwiske van Wiske

maandag 26 september 2011

De hamvraag blijft: hoe moeilijk moeten we het maken? Onze bezoekers zijn erg bedreven, dat valt te merken uit de snelle oplossingen van de vorige 'kwiskes'. Waar is deze foto genomen?

Lees meer →

Danny Doet het

maandag 19 september 2011

Waar is deze poort gelegen? Dat is de vraag die Danny Tits binnen de zeven uur wist op te lossen. Het goede antwoord was inderdaad: tegenover parochiezaal Burchtheem in Brustem. Beneden zie je nu ook de volledige foto

Lees meer →

Stijn en Cindy doen het

zaterdag 17 september 2011

Het vorige Kwiske was wat snel opgelost vonden we op de redactie. We gingen er van uit dat jullie deze opdracht wat minder snel zouden vinden. We hadden natuurlijk niet op de snelle Stijn en de uitstekende Cindy gerekend. Voor de volledigheid voeg ik ook de complete foto's toe.

Lees meer →

Ludwig doet het

donderdag 15 september 2011

De gevel die we gisteren gaven in ons Kwiske van Wiske, werd het eerst geraden door Ludwig Appeltans. Nico gaf zelfs het adres: dus is hij ook mede-winnaar. We geven je voor de volledigheid ook de hele foto, waar het stukje werd 'uitgeplukt', natuurlijk.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek