Strafke
header-stripes

Gemeenteraadsverkiezingen 2012

CD&V stelt enkele kandidaten voor

vrijdag 1 juni 2012

De CD&V-kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van dit najaar brengen met een aardbei-actie de 9de “Dag van de buren” van 1 juni onder de aandacht. Lijsttrekker Veerle Heeren stelde meteen ook enkele nieuwe kandidaten van die lijst voor.

Lees meer →

POLL - Resultaten, Wie is jouw burgemeester?

zaterdag 19 mei 2012

Onze poll is afgelopen. Maar liefst 2034 stemmen mochten we noteren. Veerle Heeren behaalde 39 procent en Pascy Monette volgt met 28 procent. Huidig burgemeester Ludwig Vandenhove behaalt 17 procent.

Lees meer →

Marina Herbots, lijsttrekker Vlaams Belang

donderdag 17 mei 2012

Naast CD&V, SP.A, Open VLD, N-VA, Nief!, STVI en Groen, zal ook Vlaams Belang met een lijst deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Sint-Truiden. Daar wordt Marina Herbots lijsttrekker.

Lees meer →

Smul- en dansparty op 27 mei

maandag 14 mei 2012

Jurgen Reniers organiseert pinksterzondag 27 mei een “smul- en dansparty” . Hij wil geld inzamelen dat hij via het “oranje team” zal schenken aan Levensloop Sint-Truiden en de strijd tegen kanker.

Lees meer →

De kip, het ei en het vijfde feest - Inschrijven geblazen

zaterdag 12 mei 2012

De vijfde benefiet voor de progeriakindjes wordt opnieuw een groot feest. Ruim 1600 sympathisanten en vrienden schreven zich in voor het intussen vermaarde menu 'kip met friet en appelmoes'. Alle info en inschrijvingen 0498-44.88.22

Lees meer →

Pascy Monette, lijsttrekker Open VLD

woensdag 9 mei 2012

Pascy Monette is de lijsttrekker voor Open Vld bij de komende verkiezingen. 'We pakken uit met een sterke lijst en ik wil het bestuur verder zetten dat ik deze legislatuur als voorzitter van het OCMW al heb gevoerd', zegt de kersverse kopman.

Lees meer →

Jelle Engelbosch trekt lijst N-VA

vrijdag 4 mei 2012

N-VA stelde vrijdagavond hun secretariaat in de Stapelstraat voor en maakte ook hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend. Dat wordt Jelle Engelbosch.

Lees meer →

Olivier Gobba naar N-VA

dinsdag 17 april 2012

Olivier Gobba, die vorig jaar nog ontslag nam bij het Vlaams belang en als onafhankelijke zetelt in de gemeenteraad is wellicht kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen bij N-VA.

Lees meer →

Martine Bollingh nieuwkomer CD&V

vrijdag 9 maart 2012

Ook Martine Bollingh zal de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vervoegen. De voormalige uitbaatster van café Martine heeft nu een zaak aan de Clokhemstraat en stelt zich kandidaat voor CD&V.

Lees meer →

Wouter Vrancken kandidaat CD&V

donderdag 8 maart 2012

Ex prof Wouter Vrancken zal opkomen voor CD&V bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Vrancken wil vooral werken rond betere sportinfrastructuur en ambieert, naast een politieke, ook een carriere als voetbaltrainer.

Lees meer →

NV-A zoekt pand

zaterdag 25 februari 2012

Dat de partijen zich klaarmaken voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt stilaan duidelijk. NV-A kopstuk Jelle Engelbosch kondigde aan op Facebook dat hij een handelspand zoekt tot oktober.

Lees meer →

Jozef Meubelmaker, Nief!

donderdag 9 februari 2012

Nief!, een nieuwe partij met onder andere Luc Schepens (LDD) en Nik Blondeel (VLOTT) in het bestuur zal ook naar de Truiense kiezer trekken.

Lees meer →

STVI komt op voor armen

vrijdag 3 februari 2012

Bernard Derwa als kopman, gesteund door Ria Vandezande, Patrick Bogaerts en Annick Vandenschoor, zal met zijn lijst STVI naar de kiezer trekken. Hij neemt het vooral op voor de armen in Sint-Truiden.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek