Strafke
header-stripes

Gemeenteraadsverkiezingen 2012

KIES2012 - Liesbet Leemans, CD&V

woensdag 3 oktober 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Liesbet Leemans, kandidaat voor CD&V, beantwoordde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

Opmerkelijk resultaat na debat KCST

dinsdag 2 oktober 2012

KCST organiseerde dinsdag een verkiezingsdebat met een aantal kopstukken uit de Truinese politiek. De leerlingen van het zesde en zevende jaar kregen de kans om te stemmen voor de aanvang het debat en konden achteraf opnieuw een stem uitbrengen. Bekijk de resultaten op Truineer.be.

Lees meer →

KIES2012 - Debat, Stayen op vrijdag

maandag 1 oktober 2012

Op vrijdag 5 oktober, een dikke week voor de gemeenteraadsverkiezingen, organiseert ACV Sint-Truiden haar kopstukkendebat. 'Aanleiding voor dit finaal debat zijn een 10-tal buurtbevragingen die wij hebben georganiseerd om naar de mening van de Truiense bevolking te luisteren', zegt Boutina Abrougui, regioverantwoordelijke van ACV Sint-Truiden.

Lees meer →

KIES2012 - Verkiezingsduo zoekt coach

maandag 1 oktober 2012

Thomas Mees en Jessie Schoofs, twee jonge kandidaten voor CD&V Sint-Truiden, zoeken een coach die plooien wil gladstrijken tussen zorggroepen en Truienaars. De coach moet voeling hebben met de achterban, geloven in integratie en op de vingers durven tikken.

Lees meer →

KIES2012 - Dorien Gressens, Open VLD

maandag 1 oktober 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Dorien Gressens, kandidaat voor Open VLD, beantwoordde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

KIES2012 - Jurgen Reniers in zevende dag

zondag 30 september 2012

Jurgen Reniers was zondagochtend één van de gespreksonderwerpen in de Zevende dag op Eén. Een flauwe plezante bekladde de affiche van CD&V-kandidaat Jurgen met het opschrift 'homo'. Jurgen reageerde correct en gepast. Bekijk de uitzending via Truineer.be

Lees meer →

KIES2012 - Op stap met de bank

zondag 30 september 2012

Groen Sint-Truiden pleit voor meer ontmoetingsruimte en groen in de stad. De partij trok zaterdag, samen met Groen-voorzitter Wouter Van Besien, door de stad met een mobiele bank en een mobiel stukje groen.

Lees meer →

1 euro per stem naar Levensloop

woensdag 26 september 2012

Eric Massa, kandidaat voor CD&V in Sint-Truiden, schenkt 1 euro per voorkeurstem die hij behaalt aan het goede doel.'Het is zinloos om al dat geld te vergooien aan een campagne van affiches, die niemand meer bekijkt', weet Eric.

Lees meer →

KIES2012 - Jessie Schoofs, CD&V

dinsdag 25 september 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Jessie Schoofs, kandidaat voor CD&V, beantwoordde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

Stemmen we op jou?

zondag 23 september 2012

De gemeenteraadsverkiezingen zijn in zicht. Op 14 oktober trekken we naar het stemhokje en bepalen we wie het voor het zeggen heeft. Ben je kandidaat? Antwoord dan op onze vragen en stel je voor aan onze duizenden lezers.

Lees meer →

KIES2012 - Nancy Paulus, CD&V

vrijdag 21 september 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Nancy Paulus, kandidaat voor CD&V, beantwoorde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

KIES2012 - Freddy Peetermans, CD&V

donderdag 20 september 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Freddy Peetermans, kandidaat voor CD&V, beantwoordde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

KIES2012 - André Dehertog, Groen

donderdag 20 september 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. André Dehertog, kandidaat voor Groen, beantwoorde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

KIES2012- Originele fiets

woensdag 19 september 2012

Jessie Schoofs, kandidate voor CD&V, haalde de fiets van stal en die werd 'gepimpt' voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook leuke campagnes gezien? Mail ze ons even!

Lees meer →

KIES2012 - Thibaut Sente, Open VLD

woensdag 19 september 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Thibaut Sente, kandidaat voor Open VLD, beantwoorde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

KIES 2012 - Tegel aan de wand

dinsdag 18 september 2012

Marleen Thijs, op de tweede plaats bij SP.A, doet het met tegels. Het gaat om haiku's (japans gedicht van 5-7-5 lettergrepen, red). Op haar website kunnen bezoekers kiezen uit negen tegelslogans. 'Verkiezingen moeten over meer gaan dan enkel een paar koppen op een affiche', zegt Thijs.

Lees meer →

KIES2012 - Mark Dusar, Groen

dinsdag 18 september 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Mark Dusar, kandidaat voor Groen, beantwoorde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

KIES2012 - Albert Peumans, N-VA

maandag 17 september 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Albert Peumans, kandidaat voor N-VA, beantwoorde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

KIES2012 - Milka de koe?

maandag 17 september 2012

Milka Malfait, kandidate voor Open VLD, heeft alvast gevoel voor humor. De koe van Milka moet op de Hasseltsesteenweg voor wat extra lachende gezichten zorgen.

Lees meer →

KIES 2012 - Pascal Vossius, Open VLD

maandag 17 september 2012

Elke kandidaat kan zich voorstellen op Truineer. Pascal Vossius, kandidaat voor Open VLD, beantwoorde alvast onze vijf vragen. Wij geven ze ongezouten én onverbeterd.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek