Strafke
header-stripes

Foto's

FOTO - Merci-Party, Jurgen Reniers

maandag 14 januari 2013

Jurgen Reniers (CD&V), die binnen drie jaar Raymonde Spiritus opvolgt als schepen, gaf een 'Merci-party' in parochiezaal de kajaan aan de Grevensmolenweg.

Lees meer →

FOTO - One of these days, Speelhof

dinsdag 1 januari 2013

Er was veel volk in de Tiendeschuur van ’t Speelhof. Een uitverkochte ‘One of these days’ bleek ook dit jaar dé afsluiter van het jaar voor heel wat feestvierders. De editie was er één zonder incidenten met een heel hoog feestgehalte. Volgend jaar meer van dat! Bekijk de foto's op Truineer.be

Lees meer →

Stem op uw favoriete koppel

zaterdag 1 december 2012

Van 1 tot 31 december kan je op de website van Juwelier Willems stemmen op een resem koppels, die graag hun trouwringen willen terugverdienen met een leuke actie van Erwin, Kenzy en hun team. Maar liefst 30 koppels schreven zich in en hopen op uw stem.

Lees meer →

FOTO - Inhaling Sinterklaas

zondag 11 november 2012

Sinterklaas is zaterdag feestelijk ingehaald aan het Truiense station door het feestcomité en het stadsbestuur. Danny maakte een leuke fotoreeks.

Lees meer →

Geflitst, niet iedereen is fan

zaterdag 7 juli 2012

Een vreemde blik, zaterdag aan het Helig Hartplein in Sint-Truiden. Het kan ook toeval zijn.. Of is mevrouw geen fan van Jef?

Lees meer →

FOTO/VIDEO - Boddelkèèr op gang

woensdag 4 juli 2012

Het gezelschap van de Boddelkèèr is op gang. Tijdens de zomermaanden kan je de leutige bende bewonderen op heel wat pleinen en plaatsen in en rond Sint-Truiden. Danny maakte maandag alvast een filmpje en een reeks foto's.

Lees meer →

FOTO'S- Familiedag Open Vld

dinsdag 3 juli 2012

Open Vld hield zondag hun eerste familiedag aan 't Speelhof en dat bracht heel wat volk op de been. Naast heel wat optredens en animatie en lekkernijen was er ook plaats voor gratis sangria. 1200 bezoekers genoten van een gratis glaasje.

Lees meer →

FOTO'S- Opening Thuiszorghuis

maandag 25 juni 2012

Het team van Thuisverpleging Anne-Marie opendene vrijdagavond hun nieuwe Medical Beauty Center en het Thuiszorghuis aan de Luikersteenweg. Naast de kantoren van de thuisverpleging bracht het bedrijf nu ook een medische schoonheidscentrum onder in het nieuwe gebouw.

Lees meer →

FOTO'S - Taptoe 2012

maandag 4 juni 2012

Flipke maakte een mooie reeks foto's van de taptoe op de Grote Markt van Sint-Truiden.

Lees meer →

FOTO'S - Dag van het park

woensdag 30 mei 2012

Onder een stralende zon was er zondag de dag van het park. De leuke foto's zijn wat later dan u van ons gewoon bent, maar dat maakt ze er niet minder leuk op! Bekijk ze beneden.

Lees meer →

FOTO'S - Kip, ei en het feest

woensdag 16 mei 2012

Zo'n tweeduizend mensen schoven maandag aan voor de kip, het ei en het feest in 't Veilinghuis ten voordele van de progeriapatiëntjes die aan de ongeneeselijke verouderingsziekte lijden.

Lees meer →

Bloesems, het ultieme decor

zaterdag 5 mei 2012

Willy Petitjean stuurde een mooie reeks foto's van onze prachtige bloesems in de streek. Omdat de weergoden het wat laten afweten, gooien we er ook nog een mooie archiefreeks van Flipke bij. Bekijk de foto's beneden.

Lees meer →

Carnaval 2012, foto's stoet - reeks 6

zaterdag 25 februari 2012

Michel Delvaux liet de redactie weten dat hij ook nog een mooie reeks foto's maakte. Omdat we toch wel onder de indruk zijn, geven we ze je alvast nog even mee. Carnaval 2012, Alaaf!

Lees meer →

Carnaval 2012, foto's stoet - reeks 5

dinsdag 21 februari 2012

We hadden het beloofd en zijn dus ook blij dat we zoveel sfeerfoto's kunnen tonen. Riënzo nam een leuke reeks foto's in de feesttent en van de kinderen in de stoet. Alaaf! Geniet van de vijfde en laatste reeks.

Lees meer →

Carnaval 2012, foto's stoet - reeks 4

dinsdag 21 februari 2012

Ook Kevin Schepers en Benny Poncelet stuurden ons een reeks foto's van 'Carnaval Sint-Truin'. Waarvoor onze oprechte dank natuurlijk, maar vooral die van onze bezoekers die weer een leuk beeldverslag krijgen

Lees meer →

Carnaval 2012, foto's stoet - reeks 3

dinsdag 21 februari 2012

Dat Flipke een eigenzinnige -en artistieke- kijk heeft op een evenement, bewees hij gisteren maar weer eens. Onze fotograaf volgde de stoet en maakte een leuke reeks kunstzinnige foto's.

Lees meer →

Carnaval 2012, foto's stoet - reeks 2

dinsdag 21 februari 2012

Ook Johan Beelen trok de straten van Sint-Truiden in en maakte wat leuke foto's van de stoet. Het goede weer bracht zo'n 20.000 bezoekers op de been.

Lees meer →

Carnaval 2012, foto's stoet - reeks 1

maandag 20 februari 2012

We brengen je natuurlijk een uitgebreid beeldverslag van de carnavalsstoet. Vanavond en dinsdag verwachten we een nog een hele reeks beelden, maar ik geef je alvast een overzicht van de optocht aan de Houtmarkt.

Lees meer →

Fotodag! Een hele generatie Breesch

woensdag 8 februari 2012

Nico Breesch stuurde onze deze leuke familiefoto, uit 2009. Hij zetten er ook even de leeftijden van de mannelijke clan, in 2009, bij!

Lees meer →

Fotodag! Chiro, 45 jaar geleden

woensdag 8 februari 2012

Ludo Carlens stuurde ons een leuke foto van zo'n 45 jaar geleden bij de Chiro van Sint-Marten. 'Het moet nog ergens op een bivak geweest zijn', schrijft Ludo.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek