Strafke
header-stripes

Fanclub

VIDEO - Tevreden klanten over Den Hof

vrijdag 12 oktober 2018

De jonge ondernemer Dieter Porreye heeft intussen een succesvolle zaak uit de grond gestampt op de Groenmarkt. Waarom nu juist kopen bij Den Hof? Enkele klanten aan het woord in onderstaand filmpje.

Lees meer →

VIDEO - Film 'Niet Schieten' laat indruk na

dinsdag 9 oktober 2018

Vorige week maandag pakte cinema Cameo uit met de Avant Première van 'Niet Schieten' van regisseur Stijn Coninx. De film handelt over de Bende van Nijvel en is opgedragen aan alle slachtoffers. Vanaf morgen kan je de film om 20.15 uur bekijken in de Cameo.

Lees meer →

STVV-spelers bij Geba Interieur nu zondag

donderdag 4 oktober 2018

Nu zondag doet Geba Interieur mee aan Open Bedrijvendag. Van 10 tot 17 uur kan je er terecht voor kookdemo's, acties in de showroom, automatische deursorteermachine, kinderanimatie en een speciale Geba-Rumbar. Tussen 14 uur en 16 uur komen Jonathan Legear, Sascha Kotysch en Steven De Petter langs en kan je er mee op de foto of krijg je een handtekening.

Lees meer →

Cosmo brengt leven op donderdagnacht

woensdag 3 oktober 2018

Het nachtleven in Sint-Truiden is er de laatste jaren niet op vooruit gegaan. Hier brengt het Cosmo café verandering in met het nieuwe concept: Cosmosjiek. Vanaf nu donderdag is het er 30 donderdagen feest tot 2 uur. Bovendien kun je door de verschillende Cosmo cocktails te drinken wekelijks 3 x 250 EUR cheques winnen. 30 lokale zelfstandigen werken hiervoor samen met de Cosmo. Je kan bovendien ook mee met 2 naar New York, samen met de Blauwe Vogel.

Lees meer →

Geslaagde Avant Première van Niet Schieten in Cameo

dinsdag 2 oktober 2018

Maandagavond pakte cinema Cameo uit met de Avant Première van 'Niet Schieten' van regisseur Stijn Coninx. De film handelt over de Bende van Nijvel en is opgedragen aan alle slachtoffers. 10 oktober komt hij in de zalen.

Lees meer →

Cameo draait als eerste film over De Bende van Nijvel

dinsdag 25 september 2018

Cinema Cameo mag als eerste de film 'Niet Schieten' van Stijn Coninx draaien op het witte doek. De Truiense cinema kreeg een bevoorrecht privilege van de filmverdeler om nu maandag een privé vertoning te laten doorgaan. De film komt in de zalen vanaf 10 oktober.

Lees meer →

Familie Verhoeven wint 37ste Shop & The City wagen

maandag 17 september 2018

De familie Verhoeven neemt de 37ste Shop & The City wagen, een Ford Fiesta van Morren Motors, mee naar huis na een scan bij Boss by Fricks.

Lees meer →

"Botsen kan ook plezant zijn"

dinsdag 28 augustus 2018

Botsen met je wagen is niet altijd leuk. Niet altijd leest u goed, want dankzij Carrosserie Liebens wordt het dat wel. Gratis vervangenwagen, alles van A tot Z wordt er voor jou geregeld. Carrosserie Liebens pakt tijdens de Augustus Kermis uit met een stunt. Beleef net als Cynthia 2 uur botsplezier. De winnaars worden, vrijdag, zaterdag en zondag bekendgemaakt! Doe mee op onze facebookpagina en tag wie deze 2 uur botsen zeker verdient.

Lees meer →

Sint-Zuiden pakt uit met 'Kermismaandag Revival'

zaterdag 25 augustus 2018

Horecazaken van Sint-Zuiden, buurt O.L.V.-kerk, willen de traditionele kermismaandag weer op de kaart zetten. En dus laten ze niets aan het toeval over en pakken ze uit met muziek en ambiance.

Lees meer →

AFTER MOVIE - Ballonhappening

woensdag 8 augustus 2018

Truineer TV mocht meevaren met de oudste (82) én jongste ballonvaarder (19) van België, een terugblik op de ballonhappening.

Lees meer →

SMEG X D&G, exclusief bij Pierard Home&co

maandag 23 juli 2018

Na de met de hand geverfde koelkasten in 2016, lanceren het ontwerpersduo Dolce & Gabbana en het van oorsprong Italiaanse label Smeg nu hun collectie chique keukenapparatuur, genaamd Sicily Is My Love, exclusief in Sint-Truiden verkrijgbaar bij Home & Co Pierard

Lees meer →

Nu ook een escaperoom in Sint-Truiden!

zondag 22 juli 2018

Met LOCk US heeft Sint-Truiden na steden als Hasselt, Genk en Leuven nu een eigen escaperoom. LOCk US in de Galerij Astrid (Stapelstraat) staat garant voor een spannend ontsnappingsavontuur.

Lees meer →

VIDEO - Kijk op Haspengouw

vrijdag 20 juli 2018

Een uniek stadsproject: panoramakijkers op vier schitterende locaties. Er is ook een bord voorzien met foto's waarop uitleg staat van wat je precies ziet. Zeker dus de moeite om eens te gaan kijken. Kijk ook zeker onderstaand filmpje uit ...

Lees meer →

Haspengouw Ziiingt, vanavond vanaf 18.30 uur

vrijdag 20 juli 2018

Vanavond is het zo ver: Haspengouw Ziiingt 2018! Geniet van optredens van Raf Van Brussel, Ianthe Tavernier, INE, De Boerebloos en De Romeo’s! Nadien neemt het Nieuwscafé over en duurt het feestje nog door tot in de vroege uurtjes! Vanaf 18:30 start het gratis familiefestival.

Lees meer →

Eerste 2000 krijgen programmaboekje

donderdag 19 juli 2018

Morgen vieren we feest op Haspengouw Ziiingt. De toegang is volledig gratis. De eerste 2.000 bezoekers krijgen een gratis programmaboekje. Kom dus zeker op tijd om bij één van de gelukkigen te zijn. Drankbonnetjes kunnen betaald worden met cash geld of payconic, de bonnetjes zijn ook geldig in alle horecazaken op de Grote Markt. Zin in een gratis ijsje op Haspengouw Ziiingt? Vandaag vind je een bon in Het Belang Van Limburg.

Lees meer →

Shuttledienst en mindervalide podium op Haspengouw Ziiingt

woensdag 18 juli 2018

Haspengouw Ziiingt zet in 2018 in op extra voorzieningen voor een geslaagd feest. Van parking Veemarkt tot aan de Grote Markt wordt een shuttledienst ingezet ism. aXitaXi/MultyCars (hoek Steakhouse – Den Hof). Dit kost je 2€ per rit. De parking is gratis. Ook gasten in een rolstoel of feestgangers die minder goed te been zijn kunnen hiervan profiteren. Op het plein wordt ook een mindervalide podium ingericht. Dit vindt plaats in het midden van de Grote markt met goed zicht op het podium.

Lees meer →

10 tips om af te koelen

dinsdag 17 juli 2018

Nieuwe actie: de coolste sportclub van Vlaanderen

dinsdag 17 juli 2018

Van 1 - 30 september gaat Sport Vlaanderen op zoek naar de coolste sportclub van Vlaanderen. Alle sportclubs die aangesloten zijn bij een erkende sportfederatie kunnen meestrijden voor deze titel en maken kans op een waardebon van 2.000 Euro. Ken jij een Truiense sportclub die hier zeker aan moet deelnemen?

Lees meer →

Programma Augustuskermis bekend

dinsdag 17 juli 2018

Van vrijdag 24 augustus tot en met maandag 3 september zal de Augustuskermis weer haar plaats innemen op de Grote Markt.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek