Strafke
header-stripes

Fanclub

Graven op Groenmarkt steeds ouder

donderdag 7 maart 2019

Na graven uit de 16 de eeuw zijn er nu ook graven uit de 13de eeuw op de Groenmarkt gevonden. Waardevolle vondsten worden later sowieso verder onderzocht.

Lees meer →

VIDEO - Truineer Café in première bij DaVo

donderdag 7 maart 2019

Het eerste Truineer Café is een feit. Ook Fabrizio en Pommeline, ambassadeurs van DaVo - BMW & MINI Concessie waren aanwezig.

Lees meer →

Zondag 17 maart: Lente Opendeur met gratis bloemetje

dinsdag 5 maart 2019

Zondag 17 maart openen de handelaars in Sint-Truiden hun deuren voor de lente opendeur. Bezoekers kunnen de nieuwe collecties ontdekken en volop lente- en tuininspiratie opdoen. Shop & The City verwent alle shoppers met een gratis bloemetje.

Lees meer →

Team Cooper fuift bij Faalip voor het goede doel

donderdag 28 februari 2019

Team Cooper met Danny, Dimitri en Liesbeth Vandormael en Joris Jackers fuiven op vrijdag 15 maart in Café 't Elfde Gebod, bij Faalip. Amusement, natuurlijk, maar wel voor het goede doel

Lees meer →

William Dutoit opnieuw vader

dinsdag 26 februari 2019

William Dutoit kondigt op zijn facebookpagina de geboorte van zijn zoontje Léon aan. Op zijn tijdlijn circuleert nog steeds een veelzeggende foto uit zijn periode bij STVV. Proficiat William en Margaux.

Lees meer →

Geslaagd kindercarnavalfeest

maandag 25 februari 2019

Zondag vond er in de Gazo een geweldig kindercarnavalfeest plaats. De fuifbunker liep helemaal vol voor topambiance.

Lees meer →

DH Jeuk klist Stan Van Samang

vrijdag 22 februari 2019

Geen Natalia in de Wimbledon op 1 juni. Maar geen nood. DH Jeuk wist in haar plaats Stan Van Samang te klissen. Het belooft daar in Wilderen weer een topavond te worden.

Lees meer →

(Herboren) Danny Boffin derde in Gouden Schoen

woensdag 20 februari 2019

STVV bestaat zaterdag 95 jaar. De dag later spelen de kanaries de match van het jaar tegen Charleroi. Tot dan brengen we elke dag faits-divers en hoogtepunten uit de geschiedenis van onze favoriete ploeg.

Lees meer →

Breaking news: Teixeira geraakt fit

dinsdag 19 februari 2019

STVV won de oefenpot van Malawi met 3-1. Maar belangrijker was het nieuws in de rand. Zo hoorden we dat Teixeira fit geraakt voor de (voorlopige) match van het jaar tegen Charleroi.

Lees meer →

Désiré, o Désiré

dinsdag 19 februari 2019

STVV bestaat zaterdag 95 jaar. De dag later spelen de kanaries de match van het jaar tegen Charleroi. Tot dan brengen we dagelijks faits-divers, gebeurtenissen en hoogtepunten uit de geschiedenis van onze favoriete ploeg.

Lees meer →

Gratis naar film dankzij Ciné Cameo

maandag 18 februari 2019

Ciné Cameo bestaat vijf jaar. Om dat te vieren nodigt Trudo jou uit om te komen kijken naar 'The old man and the Gun'. Gratis nog wel. Afspraak woensdag. Gewoon om 18.10 aanwezig zijn. Tien minuten later start de film. Vol is vol.

Lees meer →

Yves Caspar (rechts op foto) in Familie

maandag 11 februari 2019

Yves Caspar, samen met Gunter Reniers de bezieler van De Roxy, is deze week te zien in Familie. Hij speelt er Agent Baetens.

Lees meer →

Kinoshita Kusuke is nieuwe spits van STVV

dinsdag 15 januari 2019

De nieuwe spits van STVV heet Kinoshita Kusuke, Japanner, 24 jaar jong en 1,90 meter groot. Hij landt vandaag op Stayen en legt morgen zijn medische testen af.

Lees meer →

Nico Moyaerts Limburgs kampioen tafeltennis

maandag 14 januari 2019

Sint-Truiden is een met Nico Moyaerts een kampioen rijker. Nico Moyaerts won goud in het tafeltennis. Bij de veteranen 40+.

Lees meer →

Kanaries thuis van oefenstage

zondag 13 januari 2019

Zaterdagnamiddag landde het vliegtuig met onze kanaries aan boord op de luchthaven van Luik. Thuis van een weldoende stage. Marc Brys quoteerde die stage 7 op 10.

Lees meer →

STVV-ers met opvallende uitspraken in Voetbalmagazine

donderdag 10 januari 2019

"We wilden niet dat De Norre vertrok", "play-off 1 spelen blijft een doel", "We zullen versterkt uit de winterstop komen".... het zijn maar enkele uitspraken van sportief directeur Tom Van den Abbeele (foto) en sports administrator Andre Pinto in Voetbalmagazine.

Lees meer →

Britt Herbots met Yellow Tigers naar EK

woensdag 9 januari 2019

De Truiense Britt Herbots (19) heeft zich met de Belgische volleyvrouwen, de Yellow Tigers, geplaatst voor het EK en dat zonder ook maar één van de zes kwalificatiewedstrijden te verliezen.

Lees meer →

Paul Gladon weg

dinsdag 8 januari 2019

STVV heeft het contract van spits Paul Gladon niet verlengd. De rijzige Nederlander keert met andere woorden terug naar Wolverhampton.

Lees meer →

Ook supporters paraat in Pinatar

zondag 6 januari 2019

Een 20-tal supporters volgden hun favoriete club STVV naar het warme(re) Spanje. Vandaag steeg het kwik zelfs tot een kleine 20°, was de zon van de partij en was er verder geen vuiltje aan de lucht.

Lees meer →

Onze weerman 'kiekte' dit mooie noorderlicht

zaterdag 5 januari 2019

Onze weerman, Ruben Weytjens, ook een noorderlichtman, verblijft zoals altijd in deze tijd van het jaar in Lapland. Vannacht poste hij een magnifieke foto van het natuurverschijnsel. Het noorderlicht is en blijft één van de meest fascinerende schouwspelen.

Lees meer →

Ve zitten och op Faceboek