Strafke
header-stripes

Nieuws uit regio Sint-Truiden

  • politie Fotograaf: Truineer
  • Schermafbeelding 2012-11-26 om 18 Fotograaf: Google Streetview
  • politie Fotograaf: Truineer
  • rechtsgebouw_hasselt Fotograaf: Raf Vanmechelen
  • tandarts_brughmans Fotograaf: Raf Vanmechelen
Lid worden

Nieuws uit de fanclub

VIDEO - Nu ook Mazda bij Govaerts Sint-Truiden.

U had het misschien al gezien aan de werken aan de showroom op de Industriezone, maar Govaerts Sint-Truiden breidt uit met Mazda. Govaerts Sint-Truiden, voorheen Citrohal, had de merken Citroën en Isuzu al in portefeuille. Nu is daar sinds eind 2017 het Japanse merk Mazda bij gekomen. "Mazda is een Premium merk met een aantal topmodellen, waaronder ook de cabrio MX-5", aldus zaakvoerder Peter Govaerts van de Groep Govaerts.

Kinderkleding Kamélie in kerkdorp Bevingen

In augustus opende Kinderkleding Kamélie haar deuren in Bevingen. Je vindt er kleding voor baby’s, stoere jongens en hippe meiden van 0 tot 16 jaar. Kinderkleding Kamélie is tegelijk ook een webshop waar je ook het volledige gamma terugvindt. Om te passen kan je in de thuiswinkel terecht. "De laatste jaren heb ik er vaak aan gedacht om naast het lesgeven iets anders te beginnen en zo is het idee ontstaan van een kinderkledingwinkel."

100 Alfa Romeo's verkocht in 2017 bij Bruyninx

Sinds de lancering van de Giulia in 2016 en de sportieve SUV Stelvio in 2017 werkt Alfa Romeo hard aan een nieuw hoofdstuk van haar rijke automobielgeschiedenis. En met succes, zo blijkt. Er werden er 100 verkocht in 2017.

Meer nieuws uit de fanclub...

Waar kan je naar toe? Volledige agenda

Toevoegen

uit

Ve zitten och op Faceboek