Strafke
header-stripes

Nieuws uit regio Sint-Truiden

Lid worden

Nieuws uit de fanclub

’t Veilinghuis sluit feestjaar af met verloting brunch

2019 was een heus feestjaar voor Jan en Luc Withofs. ’t Veilinghuis bestaat maar liefst 80 jaar. Gisteren vond het absolute hoogtepunt plaats. Tijdens de Sylvesternight hebben ze de grote winnaar van hun actie bekendgemaakt. Jeanine Droogmans uit Brustem mag zich gelukkig prijzen en krijgt dit jaar een brunch t.w.v. €5000. Hij mag hiervoor 80 personen uitnodigen. Een prijs om ‘u’ tegen te zeggen!

SOLDEN gestart bij Grammen-Lux

De solden zijn van start gegaan. Grammen-Lux springt meteen op de kar met 'double deals' en een soldenactie. Vanaf vandaag kan je via de Facebook-pagina van Truineer.be een FRIFRI ALL COOK t.w.v. €199 winnen. Deze multicooker is een traditionele heteluchtoven, grote friteuse zonder olie, braadoven en een voedseldroger. Hoe deelnemen? Gewoon als eerste het juiste gewicht van de frietjes raden. Deelnemen kan nog tot en met 31 januari, op 1 februari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Cadeaus te winnen tijdens kerstshoppen

In december val je in de prijzen in Sint-Truiden! De Truiense handelaars verwennen de shoppers tijdens de eindejaarsperiode met meer dan 1.500 geschenken via de Scan, Scratch & Win-actie.

Meer nieuws uit de fanclub...

Waar kan je naar toe? Volledige agenda

  1. FAMILIE door theatergroep Pol Stas

    23/01/2020 tot 26/01/2020

Toevoegen

uit

Ve zitten och op Faceboek