Strafke
header-stripes

Nieuws uit regio Sint-Truiden

Lid worden

Nieuws uit de fanclub

Word jij de nieuwe collega van Tamara?

Chefkok Tamara van Brasserie 't Veilinghuis zoekt een hulpkok/souschef. Help jij meehelpen aan de nieuwe gerechten van de Brasserie op de Tongersesteenweg? Je krijgt een vast contract, vast uurrooster met iedere zon-en feestdagen vrij. "Je komt terecht in een klein, maar fijn team. Je helpt mee de kaart te vormen voor onze brasserie", aldus Tamara. "Solliciteer nu, wij zijn op zoek naar U", klinkt het bij Luc in een opgenomen videoboodschap.

Dit weekend, Zepperse bierfeesten

Het gaat druk worden aan de Stokstraat in Zepperen. De KLJ organiseert er zijn Zepperse Bierfeesten op vrijdag, zaterdag en zondag. Het begint al deze avond, vrijdag 12 juli om 17.00 uur wanneer de bierfeesten op gang gedronken worden. Het zwaartepunt ligt op zaterdag met een bierdegustatie vanaf 13.00 uur (kostprijs 25 euro) en vanaf 19.00 uur start een heuse showavond met The Future Champs en The Jameson Brothers, aan mekaar gepraat door stand-up comedian Lev Vanoirbeek. En uiteraard met veel, erg veel bier. Naar verluidt liggen er 100 verschillende bieren gekoeld te wachten op de bierliefhebbers. Op zondag is er nog een kindernamiddag vanaf 13.00 uur met springkastelen en een ballonnenclown. En gedurende het weekend is de inkom gratis. Want een beroemde Zepperenaar zei ooit: “Ge moet toch ook geen entrée betalen om drank te kopen in een grootwarenhuis”. En gelijk had hij.

Kunstveiling in de Zoutkist

De leden van de Koninklijke Kunstkring van Sint-Truiden brengen eigen werk onder de veilinghamer. Een buitenkans dus om Truiense kunst op de kop te tikken.

Meer nieuws uit de fanclub...

Waar kan je naar toe? Volledige agenda

  1. 23ste Willy Vannitsen Classic

    18/08/2019

Toevoegen

uit

Ve zitten och op Faceboek