Strafke
header-stripes

Nieuws uit regio Sint-Truiden

Lid worden

Nieuws uit de fanclub

Geef je mening over speelterreinen

Alle inwoners van Sint-Truiden kunnen hun mening over de 45 speelterreinen in en rond de stad geven op buitenpret.net. Na de verwerking van de gegevens uit de enquête start vanaf 10 maart het eigenlijke participatietraject.

VIDEO - Nu ook Mazda bij Govaerts Sint-Truiden.

U had het misschien al gezien aan de werken aan de showroom op de Industriezone, maar Govaerts Sint-Truiden breidt uit met Mazda. Govaerts Sint-Truiden, voorheen Citrohal, had de merken Citroën en Isuzu al in portefeuille. Nu is daar sinds eind 2017 het Japanse merk Mazda bij gekomen. "Mazda is een Premium merk met een aantal topmodellen, waaronder ook de cabrio MX-5", aldus zaakvoerder Peter Govaerts van de Groep Govaerts.

Kinderkleding Kamélie in kerkdorp Bevingen

In augustus opende Kinderkleding Kamélie haar deuren in Bevingen. Je vindt er kleding voor baby’s, stoere jongens en hippe meiden van 0 tot 16 jaar. Kinderkleding Kamélie is tegelijk ook een webshop waar je ook het volledige gamma terugvindt. Om te passen kan je in de thuiswinkel terecht. "De laatste jaren heb ik er vaak aan gedacht om naast het lesgeven iets anders te beginnen en zo is het idee ontstaan van een kinderkledingwinkel."

Meer nieuws uit de fanclub...

Ve zitten och op Faceboek