Strafke
header-stripes

Nieuws uit regio Sint-Truiden

Lid worden

Nieuws uit de fanclub

Haspengouw Ziiingt, vanavond vanaf 18.30 uur

Vanavond is het zo ver: Haspengouw Ziiingt 2018! Geniet van optredens van Raf Van Brussel, Ianthe Tavernier, INE, De Boerebloos en De Romeo’s! Nadien neemt het Nieuwscafé over en duurt het feestje nog door tot in de vroege uurtjes! Vanaf 18:30 start het gratis familiefestival.

Eerste 2000 krijgen programmaboekje

Morgen vieren we feest op Haspengouw Ziiingt. De toegang is volledig gratis. De eerste 2.000 bezoekers krijgen een gratis programmaboekje. Kom dus zeker op tijd om bij één van de gelukkigen te zijn. Drankbonnetjes kunnen betaald worden met cash geld of payconic, de bonnetjes zijn ook geldig in alle horecazaken op de Grote Markt. Zin in een gratis ijsje op Haspengouw Ziiingt? Vandaag vind je een bon in Het Belang Van Limburg.

Shuttledienst en mindervalide podium op Haspengouw Ziiingt

Haspengouw Ziiingt zet in 2018 in op extra voorzieningen voor een geslaagd feest. Van parking Veemarkt tot aan de Grote Markt wordt een shuttledienst ingezet ism. aXitaXi/MultyCars (hoek Steakhouse – Den Hof). Dit kost je 2€ per rit. De parking is gratis. Ook gasten in een rolstoel of feestgangers die minder goed te been zijn kunnen hiervan profiteren. Op het plein wordt ook een mindervalide podium ingericht. Dit vindt plaats in het midden van de Grote markt met goed zicht op het podium.

Meer nieuws uit de fanclub...

Waar kan je naar toe? Volledige agenda

  1. "Les Couleurs de Montmartre" Begijnhof

    15/08/2018 tot 15/08/2018

Toevoegen

uit

Ve zitten och op Faceboek