Truineer Nieuws melden?

Vandaag start Parkies met L’Adèle

Vandaag opent Parkies 2024 in het kleine stadspark (19-23u.) met L’Adèle, een optreden dat even zal nazinderen.

L’ADÈLE

A tribute to Adele

L’ Adèle staat voor een monumentale en hoogstaande muziekbeleving. In een aangepaste setting creërt deze band een intieme sfeer en in onmiskenbare Adele-stijl blaast de band elk publiek omver. Het repertoire van de Britse superster Adele raakt het hart en het stemgeluid van frontvrouw Laura treft de ziel.

Een avondje L’Adèle is een muzikale Pop/soul/jazz-ervaring die lange tijd zal blijven nazinderen.

 

Kan popart zijn van 10 mensen en , met de tekst Welkom Welkomvanaf vanaf 19u 9u parkies 2024 Net GROOTSTEX Ha.GMOTST/hs กิพ์/อา Elke GRATIS donderdag TOEGANG Klein Stadspark dint Truiden 4juli L'Adele 18juli 18 juli Sarah 25jli 2Fabiola X 2FabrolaxDjPatKrimson DJ Pat Krimson 1 augustus Günther Neefs 8 augustus Barbara Dex Country Girl 15 aygustus Top Guns 22 augustus Gene Thomas