Truineer Nieuws melden?

STVV trekt scheve situatie recht

De kanaries bogen na het uur en tien vervangingen een 3-1 achterstand om in een 3-4 voorsprong en winst. Keeper Matt Lendfers was de enige kanarie die de 90 minuten vol maakte.

Wij kunnen het verslag kort houden. STVV kon een uur lang helemaal niet overtuigen in en tegen Patro en leek vlak na rust met twee snelle tegendoelpunen helemaal kopje onder te gaan. Tot coach Lattanzio op en na het uur op keeper Lendfers na iedereen wisselde. Ito lukte toen meteen de aansluitingstreffer (3-2). En met goals van Barnes en Koita gingen onze kanaries vervolgers erop en erover. Geen overtuigende overwinning -dat niet- maar wel eentje die het vertrouwen op peil houdt.

 

Patro Eisden startte met: Geladé, Dijkhuizen, Renson, Borry, Benhaddanne, Pietermaat, Wilmots, Kiki, Kiankaulua, Dansoko en Sam Bruce.

STVV startte met Lendfers, Ananou, Mindombe, Godeau, Ogawa, Yamamoto, Fujita, Dumont, Zahiroleslam, Nhaili, Bertaccini. Op het uur kwamen Koita, Ito, Delorge, Diriken, Janssens, Van Helden, Lambotte & Vanwesemael in. Even later stond met Barnes en Teuchy op doelman Lendfers na een heel nieuw team op het veld.

 

Doelpunten: 6′ 0-1 Bertaccini; 15′ 1-1 Sam Bruce; 49′ 2-1 Vanrafelghem; 58′ 3-1 Dansoko; 62′ 3-2 Ito; 78′ 3-3 Barnes; 83′ Koita (3-4)