Truineer Nieuws melden?

Kanaries zijn het land (even) uit

Onze Kanaries zijn gisteren richting Nederland getrokken waar ze een oefenkamp afwerken in Wageningen. Vandaag spelen ze op de velden van FC Goor tegen Twentie. Dinsdag staan onze kanaries tegenover het grote Ajax.

© STVV

VRIENDSCHAPPELIJKE MATCH; FC Twente-STVV

Het weekend staat voor de deur en onze kanaries zijn namiddag op oefenstage vertrokken. Maar niet om te rusten… want morgen, zaterdag 6 juli, spelen ze al ineens een oefenpot tegen FC Twente, die vorig jaar 3de eindigde in de Eredivisie.

Deze wedstrijd is open voor publiek bij amateurploeg GFC Goor. Onderaan vind je alle informatie om je bezoek te plannen en volop te genieten van deze match.

Locatie:

Sportpark Heeckeren
Adres: De Mossendam 4, 7471 SJ Goor

Parkeren:
Rondom het sportpark zijn er mogelijkheden tot gratis parkeren. Deze parkeergelegenheden zijn op loopafstand van het stadion. Supporters kunnen richting het complex rijden en zullen daar begeleid worden door de aanwezige stewards.

Openingstijden:
De aftrap is gepland om 14u00. De poorten van het stadion gaan voor de fans open om 12.00 uur.

VRIENDSCHAPPELIJKE MATCH STVV-AJAX

Op dinsdag 9 juli om 18u30 spelen onze Kanaries een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse AFC Ajax. De wedstrijd gaat door in het Owios – Sportpark Bovenmolen (Bovenheigraaf 19, 8096 PJ Oldebroek, Nederland).

Deuren openen om 17u00.

Ticketprijzen:

15,00 EUR per ticket (kinderen & volwassenen). Tickets zijn voorzien voor staanplaatsen rond het veld.

Tickets beschikbaar:

Tickets kunnen aangekocht worden in onze STVV-Fanshop. Dit kan op zaterdag 29/06 en dinsdag 02/07.

Parking:

Er is een grote parkeerplaats voorzien tegenover het sportpark. Een parkeerkaart kost 5,00 EUR.