Truineer Nieuws melden?

Geen Bar Mondial, wel Fiesta Mondial

UPDATE: Bar Mondial van zaterdag 6 juli is geannuleerd, Fiesta Mondial op zondag gaat wel door.

Al voor de 23ste keer vormt Sint-Truiden het decor van een exotisch wereldfeest.
Onder de noemer Fiesta Mondial vindt het evenement dit jaar opnieuw plaats in het klein stadspark en staat volledig in het teken van het ontdekken van verschillende culturen en projecten in een exotische sfeer.
Bezoekers kunnen opnieuw proeven van gerechtjes van overal ter wereld geserveerd door Truiense gemeenschappen, gezellig rondsnuisteren op de multiculturele markt of onderuitzakken aan het exotische terras. Een portie muziek en veel leuke kinderanimatie maken het plaatje compleet.
14u De Aviadisto (kinderanimatie act tussen 14u-18u)
14u30 – 15u De Capivaras
15u – 15u30 RoFL
15u30 – 16u BOROKOV
16u – 16u30 RoFL
16u30 – 17u BOROKOV
17u – 17u30 De Capivara