Truineer Nieuws melden?

Zomerbar Maison Folie opent vandaag op het Speelhof

Vanavond opent Sint-Truiden een nieuwe hotspot: Maison Folie, de nieuwste sfeervolle zomerbar in het prachtige Speelhof van Sint-Truiden. Maison Folie biedt een gezellige en ontspannen sfeer midden in de natuur, naast de mooiste speeltuin van de stad. Deze unieke locatie is ideaal voor een dagje uit met het gezin, een romantische avond, of een ontspannen moment met vrienden. De opening vindt plaats op 28 juni vanaf 17.00 uur. “Iedereen is van harte welkom om deze feestelijke gelegenheid met ons te vieren!” nodigen Jasper Hansen en Elke Motmans uit.

Openingsevenement

De opening wordt opgeluisterd met live muziek en heerlijke tapas. Dit is slechts een voorproefje van de vele leuke events die er deze zomer gepland staan, waaronder movie nights, de grote Haspengouwse picknick en afterwork parties.

Culinair Genieten

In Maison Folie kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Proef de heerlijke pizza’s uit de steenoven, knapperige nacho’s, verrukkelijke pannenkoeken en verfrissende ijsjes. De bekende cocktails en mocktails zijn dan ook de perfecte aanvulling op het zomerse menu.

Unieke Kenmerken

Maison Folie is gelegen in een rustiek kader aan het Speelhof, een plek die bekend staat om zijn prachtige speeltuin en kinderboerderij. Deze setting biedt een idyllisch uitzicht en een serene omgeving, ideaal voor jong en oud.

Toegankelijkheid

Bij de zomerbar is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar op de Veemarkt. Maison Folie is ook voorzien van faciliteiten voor mensen met een beperking, zodat iedereen kan genieten van deze prachtige plek.

Doelgroep

Maison Folie richt zich op jonge gezinnen met kinderen en ouderen, maar iedereen is natuurlijk welkom om te komen genieten van de relaxte sfeer en de mooie omgeving.

Contactinformatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jasper Hansen en Elke Motmans via jasper@jeconcept.be of telefonisch op 0473/31.06.72. Bezoek binnenkort de website maison-folie.be voor meer updates, volg Maison Folie op Facebook en Instagram.

Samenwerkingen

Maison Folie werkt nauw samen met lokale leveranciers en zet deze graag in de kijker. We zijn trots op onze samenwerkingen en het ondersteunen van de lokale gemeenschap.

“Kom en beleef een onvergetelijke zomer bij Maison Folie – waar gezelligheid en natuur samenkomen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!”