Truineer Nieuws melden?

Zelf je eigen kersen plukken

Wil je zelf je eigen kersjes plukken? Dat kan op 15, 22, 29 juni en 6 juli bij Jacobs Fruit.

© Fruitbedrijf Jacobs

In het bio-fruitbedrijf van Hugo Jacobs worden heerlijke appels, peren en kersen gekweekt. Daarnaast produceren ze ook smaakvolle bloesemhoning en unieke mosterd. Tijdens de kersenpluk nodigt Hugo je uit om zelf de lekkerste kersen te komen plukken en proeven! Op zaterdag 15 juni, 22 juni, 29 juni en 6 juli kun je zelf kersen komen plukken in het biologisch fruitbedrijf. Het is een perfecte uitje voor gezinnen, vrienden, of om alleen te genieten. Een tractorrit brengt je naar de biologische boomgaarden, waar je zelf kersen kunt proeven en plukken. De kersen die je plukt, neem je mee naar huis. 

Wil je zelf je eigen kersjes komen plukken? Dat kan op 15, 22, 29 juni en 6 juli bij Jacobs Fruit. 🌳🍒
Inschrijven kan via www.jacobsfruit.be/zelfpluk. Mis deze smakelijke kans niet!