Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Volgende week maandag aftrap van Bar Berlin: “Meer dan voetbal alleen”

De wedstrijden van de Rode Duivels zijn deze zomer live te volgen op een 120m² groot scherm op de Truiense Grote Markt. Het stadscentrum wordt omgetoverd tot één groot stadion ‘Bar Berlin’. Voetballiefhebbers kunnen hier gratis de live-uitzending van de wedstrijden van de Rode Duivels volgen mét voorbeschouwingen, analyses, etc. Er wordt bovendien niet alleen aan de voetbalfans gedacht. Het belooft één groot feest te worden voor alle Truienaren en bezoekers met een kidsday, de viering van ereburger Simon Mignolet en de integratie van de Midweekfeesten XXL met Maksim en Lassy FM.

Na 6 jaar is het EK opnieuw gratis te volgen op de Grote Markt
Sint-Truiden is een pionier in de organisatie van grote voetbalevents op de Grote Markt. Ook bij de vorige edities van het EK en WK wist de hoofdstad van Haspengouw duizenden voetbalfans in het centrum samen te brengen. “Wie Sint-Truiden zegt, zegt voetbal en beleving. Een groot voetbalfeest mag tijdens het EK dan ook niet ontbreken op onze Grote Markt. Met dit initiatief zullen we zonder twijfel scoren als evenementenstad. Zeker nu de viering van het ereburgerschap van Simon Mignolet en de iconische Midweekfeesten geïntegreerd worden. Bar Berlin zorgt voor heel wat beleving in onze stad en dat is positief voor onze inwoners en bezoekers alsook voor onze handelaars en horeca. Samen maken we er één groot feest van.”

“Beginnen doen we met de Kdsday op maandag 17 juni waarbij we een oproep gelanceerd hebben bij de Sint-Truidense scholen. Bijna alle scholen doen mee met de actie en gaan hun leerlingen oproepen om op maandag 17 juni in zwart / geel / rood naar school te komen. Voor de mama’s en papa’s van de deelnemende scholen volgt er een leuke happy hour van 16.30 uur tot 18 uur, meer informatie volgt er via de deelnemende scholen”, klinkt het enthousiast bij de organisatie.