Truineer Nieuws melden?

VIDEO – De Grote Markt en de lagere scholen kleurden zwart, geel en rood

Bar Berlin begon goed aan het EK, met veel volk op de Grote Markt. Helaas verloren de Belgen hun eerste groepswedstrijd. “De scholenactie was een groot succes. Dank aan alle directies, leerkrachten, leerlingen en ouders. De Kidsday was dan ook een groot succes met heel veel volk op de Grote Markt ondanks het vroege aftrapuur op een maandag met slecht weer op de weerkaarten. Al viel het weer uiteindelijk heel goed mee. Nu zaterdag organiseren we samen met de Stad Sint-Truiden de huldiging voor Simon Mignolet. Voor de eerste 2.000 aanwezigen is er een verrassing en ook Eddy Merckx is als eregast aanwezig. Aftellen naar zaterdag 19 uur, want met de Zomerbraderie openen we iets vroeger de deuren”, klinkt het enthousiast bij de organisatie.