Truineer Nieuws melden?

Twee juffen uit de buurt in running voor ‘Leraar van het jaar 2024’

Elke Croughs van Go!Het Kompas en Hilde Withofs (foto) van Go!De Kleurenboom in Montenaken maken kans voor de titel ‘Leraar van het jaar 2024’

Met de campagne ‘Leraar van het Jaar’ zet Klasse jaarlijks alle onderwijsmensen in de bloemen voor hun enthousiaste inzet. Op dinsdag 25 juni is er feest in de school van de winnaar. Dit jaar overhandigt zanger en docent Gustaph de prijs!

Bijna 19.000 nominaties voor de ‘Leraar van het Jaar 2024’ kreeg Klasse binnen: een lavastroom aan hartverwarmende verhalen over leraren die elke dag het beste van zichzelf geven. De redactie selecteerde nu al de 50 strafste ‘aanstekers’ in onderwijs. Ontdek op de kaart hieronder in welke scholen ze zitten!

 

Meer info via:

Wie wordt de Leraar van het Jaar?