Truineer Nieuws melden?

Tous ensemble op de Grote Markt: meer dan ooit samen met STVV, de Rode Duivels en Bar Berlin

Het was vorige woensdag een stralende dag. Temperaturen op zijn zomerst, de examens voorbij, de Rode Duivels in topvorm. Helaas konden Lukaku en co Oekraïne niet verslaan en bleven veel fans ondanks de kwalificatie met een lichte ontgoocheling achter. Toch is er geen betere plek dan de Grote Markt om de prestatie van de Rode Duivels nu maandag om 18u tegen Frankrijk te volgen.

Fans waren de voorbije wedstrijden massaal op post en via reportages op VRT, VTM en TVL heeft iedereen kunnen zien dat Sint-Truiden dé voetbal- en feeststad blijft. Ook nu pakken de organisatoren met een thema uit om de wedstrijd te omkaderen. Bar Berlin krijgt extra kleur want met de voorstelling van STVV zal de Grote Markt ook in geel-blauw getooid zijn. Enkele spelers van STVV zullen op het event aanwezig zijn en er zal ook toelichting gegeven worden over de abonnementen. STVV is weer hot en dat zal de fan ook in Bar Berlin merken. Bovendien ontvangen alle STVV-abonnees – op vertoon van een digitale voucher – een gratis consumptie.

Vanaf 16u30 gaan de stadiondeuren van de Grote Markt open en gaan we met z’n allen de Duivels steunen om die WK-nederlaag van 2018 definitief te vergeten. Zorg dat je deze ongetwijfeld historische voetbalavond niet mist. Frankrijk – België met aftrap om 18u.

‘Tous ensemble’ wordt maandag 1 juli ‘allomoal bedieën’