Truineer Nieuws melden?

The Richard Times vers van de pers

Op vraag van de klanten is in Ordingen  “The Richard Times” van de pers gerold. Daarin is o.a. de rijke geschiedenis van het Kasteel van Ordingen vastgelegd.

Wist je dat het verhaal van het kasteellandgoed meer dan 1000 jaar geleden begon? Laten we terug reizen in de tijd naar het jaar 1040. In de middeleeuwen was Kasteel van Ordingen dienst als grenswachter. Na het doorstaan van de Franse Revolutie, twee wereldoorlogen en meerdere keren van eigenaar te zijn veranderd, besloot de familie Sleurs dat het tijd was voor een volledige renovatie. Je kan dat verhaal helemaal ontdekken in The Richard Times, te koop aan de hotelreceptie.

 

Meer info via: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel_van_Ordingen

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.