Truineer Nieuws melden?

STVV stelt 16 juli nieuwe shirts voor

STVV kiest met Olympic een kledingsponsor met een duidelijk regionaal en geelblauw karakter, want in handen van de familie Lismond (red. voormalig afgv.best. Marcel was een kanarie)

De veren maken de Kanarie. Daarom is het elk seizoen weer uitkijken naar de trainings – en wedstrijdoutfits van STVV. Bij de start van de zomermaanden krijgt geel-blauw een nieuwe dons: vanaf 1 juli traint en speelt STVV namelijk met Olympic op de borst.

De voorbije seizoenen droeg geel-blauw een uitrusting van Macron. Dit seizoen gaat Sint-Truiden echter met een andere leverancier in zee: “We bedanken Macron voor de goede samenwerking. Samen ontwikkelden we afgelopen seizoen bijvoorbeeld het jubileumshirt, met inspiratie van kunstenaar Tom Herck. Dat shirt werd het bestverkochte exemplaar uit onze geschiedenis”, zo blikt merchandising manager Jarno Stippelmans terug.

Vanaf juli schakelt STVV over naar Olympic. “Als club zijn we stevig verankerd in Groot-Haspengouw. Daarom kozen we voor een partner uit de regio”, weet commercieel directeur Stan Niesen. “Op die manier versterken we onze Haspengouwse identiteit. Bovendien garandeert de nabijheid een snelle levertijd. Ten slotte waren we onder de indruk van de referenties en de kwaliteit van de producten.”

Op 1 juli gebeurt de switch naar Olympic: “Het huidige contract loopt af eind juni. Daarom trekken we vanaf 1 juli de Olympic-outfits aan. De nieuwe wedstrijdshirts worden gelanceerd op 16 juli. Alvast een mooi moment om naar uit te kijken”, besluit business director Daisuke Sugimoto