Truineer Nieuws melden?

STVV reageert op vertrek van Jarne Steuckers

Na trainer Thorsten Fink vertrekt ook speler Jarne Steuckers naar Genk. “Fink gaf mij veel vertrouwen bij Sint Truiden”, zegt Steuckers in een officiële mededeling van KRC Genk. “Toen zijn aanstelling bekend was, heb ik niet lang meer getwijfeld. Ik bewaar mooie herinneringen aan mijn tijd op de Talent Academy van KRC Genk. Dat ik hier nu kan uitkomen voor de eerste ploeg, is voor mij de ideale volgende stap in mijn nog jonge carrière. Ik kom terecht in een sterke ploeg bij een ambitieuze club. Het stadion, de omkadering, de omgeving, alles is hier enorm professioneel geregeld. Ik wil hier meedoen voor de prijzen. Ik kan niet wachten om mij te tonen op het veld.”

Lees hier de reactie van STVV: stvv.com/nl/nieuws/artikel/achtergrondinformatie-bij-de-transfer-van-jarne-steuckers