Truineer Nieuws melden?

STVV oefent tegen Ajax

Dinsdagavond 9 juli speelt STVV  op sportpark Bovenmolen in Oldebroek (Gelderland) een oefenmatch tegen Ajax.

Ajax-berichtgeving
Ajax maakte onlangs bekend dat het in de voorbereiding op het nieuwe seizoen oefenduels gaat spelen bij en tegen clubs uit de regio. Daarbij liet algemeen directeur Menno Geelen ook weten dat de ploeg van kersverse trainer Francesco Farioli het trainingskamp opslaat in Wageningen. Nadat de club in gesprek is geweest met verschillende verenigingen in het land, vond het in OWIOS een vereniging die plek kan bieden voor de oefencampagne van de recordkampioen.
Ajax – Sint Truiden V.V.

Op dinsdag 9 juli will Ajax de oefencampagne op de Veluwe aftrappen op sportpark Bovenmolen in een wedstrijd tegen Sint Truiden V.V. uit de Belgische Pro League. Sint-Truiden V.V. eindigde afgelopen seizoen als 9e in de competitie. De wedstrijd in Oldebroek zal om 18:30 uur aanvangen.
Kaartverkoop

De toegangsprijzen zijn als volgt:
  • Volwassenen: € 15,-
  • Jeugd tot en met 17 jaar: € 10,-

 

Bij STVV omschrijven ze die partij als een duel tussen de Goddelijke Kanaries en de Godenzonen. Oldebroek ligt in de provincie Gelderland op zo’n 3,5 uur rijden van Sint-Truiden.

“Vanaf maandag 24 juni start de kaartverkoop. De kaarten voor volwassenen bedragen €15 en voor jeugd tot en met 17 jaar €10”, laat de organiserende voetbalclub vv OWIOS weten. ( vv OWIOS)

De Kanaries vertoeven van 5 tot en met 12 juli op stage in Wageningen. Ajax trekt er ook op stage, onder de leiding van de nieuwe trainer Francesco Farioli.

 


.