Truineer Nieuws melden?

Steun Agnes en Greet op hun Pieterpad Avontuur t.v.v. Levenloop

Van 27 juni tot 7 juli zullen twee moedige vrouwen, Agnes en Greet, de uitdaging aangaan om het beroemde Pieterpad te fietsen. 7 juli komen ze aan in Vrijstaat A. Ook jij kan hun initiatief t.v.v Levensloop op diverse manieren steunen

 

 

 

 

Fietsen voor het Goede Doel: Steun Agnes en Greet op hun Pieterpad Avontuur

Van 27 juni tot 7 juli zullen twee moedige vrouwen, Agnes en Greet, de uitdaging aangaan om het beroemde Pieterpad te fietsen. Deze tocht, die door heel Nederland loopt, is niet zomaar een vakantieavontuur, maar een nobele inspanning om geld in te zamelen voor Levensloop, ten voordele van Stichting tegen Kanker.

Het Pieterpad, bekend om zijn prachtige landschappen en diverse routes, zal het decor vormen voor deze bijzondere inzamelingsactie. Agnes en Greet hopen niet alleen bewustwording te creëren, maar ook een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Doe Mee en Steun Agnes en Greet!

Op 7 juli is er de kans om Agnes en Greet te steunen tijdens de laatste kilometers van hun tocht. Er zijn verschillende plekken waar u kan aansluiten: de Pieterberg in Maastricht, Tongeren (De Motten) of in Borgloon (Bloesemsteek). De fietsers worden tussen 14:30 en 15:30 uur verwacht in de Vrijstaat A in Sint-Truiden, waar we samen een glaasje zullen heffen op dit geweldige initiatief.

Hoe kan je deelnemen?

Wil je meefietsen met Agnes en Greet op deze laatste etappe? Schrijf je dan in vóór 20 juni via conny.levensloop@gmail.com. Inschrijving kost 10 euro. Je ontvangt tevens een vestje Vergeet niet de plaats vanwaar je wil starten en de maat van je fluovestje te vermelden. 

Andere Manieren om te Steunen

Als fietsen niet jouw ding is, zijn er nog andere manieren om bij te dragen:

  1. Koop enkel het fluovestje: Steun de actie door een fluovestje te kopen, zelfs als je niet meefietst.
  2. Dagsponsor worden: Door een dag te sponsoren, help je direct mee aan het inzamelen van geld voor Stichting tegen Kanker.
  3. Vrije bijdrage storten: Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Je kan een vrije gift doen via Levensloop Hasselt op https://www.levensloop.be/doe-een-gift.

 

Vrijstaat A: De Creatieve Vrijhaven van Sint-Truiden (12/06 tot 21/07)

Vrijstaat A is een levendige ontmoetingsplek in het hart van Sint-Truiden, waar inwoners samenkomen voor een drankje, een hapje, en een breed scala aan activiteiten zoals optredens, workshops en exposities. Deze creatieve ruimte is open voor iedereen: kinderen, jongeren, studenten, volwassenen en senioren, die allemaal een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap.

De organisatie moedigt bedrijven en organisaties aan om bij te dragen en evenementen te organiseren. Hierdoor is het programma zo divers en kleurrijk. Het volledige programma vindt u op https://vrijstaata.be/programma/

Laten we samen Agnes en Greet ondersteunen en bijdragen aan het levensbelangrijke werk van de Stichting tegen Kanker. Kom op 7 juli naar de Vrijstaat A in Sint-Truiden, fiets mee, of steun op een andere manier. Samen maken we het verschil!

Voor meer informatie, inschrijvingen of donaties, neem contact op via conny.levensloop@gmail.com.

Kan een afbeelding zijn van ‎2 mensen en ‎, met de tekst ‎Doe Tee, draag bij, & maak het verschil! Greet en Agnes maken een fietstocht doorheen Nederland t.v.v. Stichting tegen Kanker Hoe kan زنز steunen? Neem deel aan de laatste etappe de Wordt dagsponsor Koop het fluovestje SAMEN ETSEN SAMENFIETSENWE WE VERDER... Aankomst/receptie: 7 Juli 14:30 Vrijstaat A, Gildestraat 22 LEVENSLOOP Stichting tegen Kanker Meer informatie: Team LevensHoop f‎‎‎