Truineer Nieuws melden?

Bar Berlin trapt af met springkastelenpark tijdens Kidsday

De Grote Markt wordt volgende week maandag 17 juni de place to be voor de aftrap van het EK. Aangezien de wedstrijd al om 18 uur begint, toveren we de markt om tot één groot springkastelenpark, speciaal voor onze jongste fans en dat al vanaf 16.30 uur. Kom in de driekleur en beleef samen met vrienden en familie de eerste wedstrijd van de Rode Duivels.

Verspreid over de Grote Markt zullen verschillende springkastelen te vinden zijn. Van Red Devils springkastelen tot hindernisbanen, er is voor ieder wat wils en alles is volledig gratis. Laat de kinderen zich zonder zorgen helemaal uitleven. Zelfs bij minder droog weer bieden springkastelen met een afdak de ideale oplossing. Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders genieten van een hapje en een drankje bij de nabijgelegen foodtruck. Het belooft een onvergetelijk begin van het EK te worden voor jong en oud.