Truineer Nieuws melden?

Scholen en Grote Markt van Sint-Truiden kleurden zwart, geel en rood tijdens eerste Bar Berlin

Sint-Truiden heeft opnieuw bewezen dat het een voetbalstad is. Er was dan ook veel volk op de Grote Markt tijdens de eerste editie van Bar Berlin. “Er was een goeie samenwerking tussen veiligheidsdiensten, stadsbestuur, stadsdiensten, verenigingen en organisatie. De Kidsday trok heel veel gezinnen naar de Grote Markt. De scholenactie was een schot in de roos. De oproep om alle kinderen in zwart, geel en rood naar school te laten komen was een voltreffer. Liefst 8.000 leerlingen steunden zo de Rode Duivels vanop afstand. Er werd gesprongen op de springkastelen van Zeppy Fun en het optreden van de Party Plan Kidz Show zette de Grote Markt in vuur. Het enthousiasme van de leerlingen haalde ook het VTM- en TVL-nieuws. VTM ging zelfs even live vanop de Grote Markt om iets na 19 uur”, klinkt het enthousiast bij de organisatie. Nu zaterdag opent Bar Berlin om 19 uur en is er de huldiging voor ereburger Simon Mignolet. “We hopen natuurlijk dat de Belgen winnen.”

© Belgium Media

Ook ondernemers kunnen netwerken
Voor de volgende wedstrijd nu zaterdag zijn er nog slechts 30 plaatsen in de Bar Berlin B2B-tent. Hier vind je alle informatie.

Bekijk de fotoreportage op de Facebookpagina van Truineer.be.