Truineer Nieuws melden?

Ook dit weekend een divers aanbod van activiteiten in Vrijstaat A

Dit weekend muziek, cocktails en filosofie in Vrijstaat A.

Vrijdag

Cocktails op een zonnige vrijdagavond: wie zegt daar nu nee tegen?! Wij alleszins niet! Op 28 juni komen de mannen van Bar Dragon de Vrijstaat omtoveren in een heus cocktailparadijs. Aan vakkundig gemixte cocktails dus zeker geen gebrek. Met een cocktail in de hand komt men door het hele land, zegt men wel eens. Of was het gewoon tot in de Vrijstaat? Naast de cocktails worden de plaatjes gemixt, geschud en geroerd door DJ’s Jazz Heks Soundsystem en Junky Cops. Schol!

Zaterdag

Kom op zaterdag 29 juni genieten van live muziek in de vrijstaat! Funghi Friday bestaat uit 5 creatievelingen, opgegroeid in de beschimmelde krochten van hun hometown Sint-Truiden. Zij maken hun eigen nummers en like to do their own thing. Rock, rap, blues, punk rock, electropop, trance en dance zijn enkele genres die in hun oeuvre voorkomen. Voor elk wat wils dus! Dit zorgt gegarandeerd voor een gevarieerd en opzwepend optreden.Luister naar de prikkelende tonen en wordt geïnfecteerd met de Funghi Friday schimmel! Het voorprogramma wordt verzorgd door coverband “The Locals”.

Zondag

Doen! Denken! is een vzw die filosofeersessies organiseert voor kinderen, volwassenen en bedrijven. In een wereld waarin elk antwoord slechts één muisklik verwijderd is, stimuleert de Filosofieschool om zelf na te denken. Out-of-the-box? Nee, zonder een box. We inspireren elkaar, praten over antwoorden en leren samen denken en luisteren. Op een creatieve en speelse manier ontdekken we het plezier van nadenken.

Meer info: www.vrijstaata.be