Truineer Nieuws melden?

Warm mee op met ‘The Party Kidz Show’ tijdens de Bar Berlin Kidsday

Op maandag 17 juni spelen onze Rode Duivels om 18:00 uur hun eerste groepswedstrijd van het EK tegen Slovakije. Vooraleer de eerste bal rolt, is het feest op de Grote Markt al in volle gang. The Party Kidz Show zorgt ervoor dat de jongste inwoners alvast volledig opgewarmd zijn om 90 minuten lang te supporteren.

Het wordt een knallend feestje met The Party Kidz Show! “Onze interactieve show zal vol zitten met medleys, klassiekers, dance battles en meezingers waar kinderen én hun families helemaal uit hun dak van zullen gaan,” vertellen Tom en Stefanie. “We beloven een fantastische ervaring!” Met live-zang, entertainment en fantastische danseressen maken ze er een feest van voor jong en oud. En laten we de leuke gadgets, snoepjes en cadeautjes die ze meebrengen niet vergeten voor de beste feestbeesten!

The Party Kidz Show is te vinden op het feestpodium, naast het grote scherm, op de Grote Markt. Vanaf 16:30 zal de markt veranderen in één grote kidsday, gevolgd door de openingswedstrijd voor onze Rode Duivel dus wees erbij!