Truineer Nieuws melden?

Milan Paulus 2de in de UCI gravelwedstrijd in Duitsland.

Milan Paulus mooi tweede in UCO Hegau Gravel in Duitse Singen.

Na de pech 2 weken geleden in UCI gravel Millau (Frankrijk), kon Milan zondag zijn uitstekende vorm van het seizoen bevestigen in de UCI Hegau Gravel in Singen (Duitsland). En dat deed hij ook met bravoere.
Al vroeg ging een groepje van vier, waaronder Milan, in de aanval. Die vier  gingen ook samen de finale in. In de zware finale bleven er nog 2 renners over: Milan en Lukas Spengler. Die maakten zich op voor de sprint. Maar van een echte sprint was nooit sprake. Milan kreeg immers op 500 meter van de finish kramp aan de hamstring.
Toch keek Milan enorm tevreden terug op zijn wedstrijd. Want om op dit enorm zware parcours (108km met 2200hm) meestrijden voor de overwinning is niet iedereen gegeven. Er volgt nu nog een serieus programma. Volgende week woensdag staat hij  aan de start in Herenthout. Volgende zondag gaat het dan richting Ekeren/Deurne voor de 3de manche van de BVB. Daarin staat hij na twee wedstrijden veertiende de in het algemeen klassement. Last but not least vertrekt hij voor een 14-daagse stage naar.Italië om zich voor te bereiden richting het BK op de weg en de Ronde Van Vlaams-Brabant.