Truineer Nieuws melden?

Maak jouw ultieme STVV-supportersdroom waar op Stayen

STVV roept op: Deel jouw wildste wens tegen uiterlijk 1 juli en win … de realisatie van die droom tijdens één van de volgende thuiswedstrijden.

Het voorbije seizoen was een droom voor STVV. Met oogstrelend combinatievoetbal, de doorbraak van jonge talenten en de viering van de 100 ste verjaardag als absolute hoogtepunten. Komend seizoen durven de Kanaries verder te dromen. Er zal opnieuw een aantrekkelijke ploeg op het veld staan. En naast het veld neemt de club zich voor om elke thuiswedstrijd een supportersdroom waar te maken.
Droom je ervan om deel te nemen aan het trainingskamp van de eerste ploeg? Uit eten te gaan met jouw favoriete Kanarie? Of voor één keer stadionspeaker te zijn?  Deel jouw wildste wens tegen uiterlijk 1 juli en win … de realisatie van die droom tijdens één van de volgende thuiswedstrijden.Bert Stas legt uit: “Er zitten al heel wat leuke ideeën tussen de eerste ontvangen wensen. Zo dromen onze supporters van een festival op het veld na de match, een Japans eetstandje, een dag in het pak van Binkie of de lancering van een Kinderspionkop. De komende weken zamelen we alle dromen in en wordt de selectie gemaakt.”

Stuur HIER jouw droom binnen