Truineer Nieuws melden?

Jarne Lesuisse speelt vandaag eerste cap tegen Ivoorkust

Vandaag om 18 uur spelen de Belgian Lions in Braine (Complexe Sportif Gaston Reiff) een oefenwedstrijd tegen Ivoorkust. Voor Jarne Lesuisse wordt het zijn eerste cap.

© Foto TVL Sportcafé/Instagram Jarne Lesuisse

Woensdag 19 juni (20 uur) spelen de Belgian Lions in Braine (Complexe Sportif Gaston Reiff) een oefenwedstrijd tegen Ivoorkust. Voor de Lions is deze partij de eerste van in totaal drie oefeninterlands in een veertiendaagse zomerstage. Op zondag 23 (Den Haag) en woensdag 26 juni (Kortrijk, Sportcampus Lange Munte) staan er nog twee wedstrijden tegen Nederland op het programma.

Voor de wedstrijd van woensdag in Braine presenteert bondscoach Dario Gjergja een selectie van enkele ervaren Belgian Lions gecombineerd met jonge talenten. Opponent Ivoorkust is dan weer in volle voorbereiding op het olympisch kwalificatietoernooi dat van 2 tot 7 juli doorgaat. Voor tickets: https://www.billetweb.fr/belgian-lions-cote-divoire.

 


Selectie Belgian Lions: Niels De Ridder, Jonas Delalieux, Siebe Ledegen, Jarne Lesuisse, Joppe Mennes, Jean-Marc Mwema, Mattias Palinckx, Xander Pintelon, Loïc Schwartz, Jo Van Buggenhout, Niels Van Den Eynde, Thibault Vanderhaegen

 

Meer info via:

Twaalf Belgian Lions voor Ivoorkust