Truineer Nieuws melden?

Hoeve op den Mierhoop bedankt team vrijwilligers en monitoren

Met een bedankfeestje voor 40 vrijwilligers en monitoren sluit Hoeve op den Mierhoop een succesvol voorjaar af en wordt uitgekeken naar een veelbelovende zomer.

De natuur- en belevingsboerderij Hoeve op den Mierhoop in Nieuwerkerken-Wijer heeft de zomer op een feestelijke manier ingeluid met een evenement. Ze organiseerden een ‘bedankt’-feestje voor de meer dan 40 toegewijde vrijwilligers en monitoren die steeds klaar stonden om een handje toe te steken en bij te dragen aan het succes van de boerderij. Dit feestje markeert niet alleen het einde van een succesvol voorjaar maar ook het begin van een veelbelovende zomer. 

Daan Paesmans: “De zomer is traditioneel een drukke periode voor Hoeve op den Mierhoop en dit jaar is geen uitzondering. De zomerkampen die altijd een hoogtepunt zijn voor kinderen uit de omgeving, zijn bijna volledig uitverkocht. Deze kampen bieden een unieke kans voor kinderen om te genieten van de natuur, buiten te spelen, dieren te leren kennen en onvergetelijke avonturen te beleven.” 

Hoeve op den Mierhoop blijft zich inzetten voor het bieden van een authentieke en educatieve boerderij ervaring voor alle bezoekers. Iedereen kan hen deze zomer een bezoekje brengen op de open speeldagen, deelnemen aan hun kampen en de rust en schoonheid van het platteland ervaren. Bovendien zijn ze altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers en toegewijde monitoren om hun team te versterken. 

Lijkt dit iets voor jou of wil je meer informatie over de zomerkampen, activiteiten en bezoekmogelijkheden van Hoeve op den Mierhoop? Dan kan je terecht op de website www.hoeveopdenmierhoop.be of neem contact op via hoeve@denmierhoop.be of +32 471 25 55 24.