Truineer Nieuws melden?

Maksim treedt morgen op met full band tijdens de Midweekfeesten XXL

Morgenavond is het zover: de Midweekfeesten XXL zijn terug op de Grote Markt. Het avondprogrammais veelbelovend, met hopelijk een overwinning (of gelijkspel) voor de Rode Duivels, aansluitend komt Maksim met Oekraïnse roots optreden met zijn full band. Lassy FM doet vervolgens de Grote Markt ontploffen. Het feestje is gedaan om middernacht.

© Maksim

Maksim Stojanac is een Belgische acteur en zanger. Hij is vooral bekend vanwege zijn rol in de televisieserie ‘Like me’, de populaire Vlaamse jongerenserie op Ketnet In deze serie speelt hij de rol van “Vince,” wat hem veel bekendheid heeft opgeleverd. Naast zijn acteercarrière is Maksim ook muzikaal actief en heeft hij nummers uitgebracht.

Zijn populariteit is enorm gegroeid, vooral onder de jeugd en dat blijft steeds toenemen. Kom jij morgenavond genieten van zijn optreden?

Luister alvast even mee naar zijn top hits:

Praktische Informatie
De aftrap van de Midweekfeesten wordt nu woensdag gegeven om 18 uur op de Grote Markt met Bar Berlin met de wedstrijd Oekraïne – België, aansluitend is er om 20 uur het live optreden met full band van Maksim en om 21.30 uur het DJ Duo Lassy FM dat de Après-ski nog in lichterlaaie zette. Het feest gaat door tot middernacht. Toegang is gratis.