Truineer Nieuws melden?

Haspengouwse scholen en kinderen gaan vol voor Rode Duivels

Van ’s ochtends op school tot het moment dat Lukaku en co hun eerste EK-match hopelijk winnend afsluiten. Zo willen de jongste inwoners van onze regio op maandag 17 juni de Rode Duivels steunen. Op maandag 17 juni speelt België om 18:00 uur zijn eerste groepswedstrijd van het EK tegen Slovakije. Bar Berlin motiveert alle jongste inwoners om in Rode Duivels-outfit hun dag door te brengen op school en daarna af te zakken naar de Kidsday op de Grote Markt. En wat is een betere manier om dit doel te bereiken dan door één team te vormen met alle scholen van Sint-Truiden samen?

Basisschool ‘t Vlindertje Velm

Alle deelnemende scholen in en rond het centrum van Sint-Truiden ontvingen een compleet Bar Berlin-pakket.* Hierin vonden de scholen niet alleen de nodige vlaggetjes om hun speelplaats op te fleuren, maar ook een unieke flyer per leerling. Deze flyer biedt aan elk gezin een 1+1 actie op de Kidsday zelf. Heeft uw zoon of dochter deze flyer ontvangen in hun agenda? Vergeet deze zeker niet mee te nemen naar de Grote Markt en geniet van 16:30 tot 18:00 van de 1+1-actie bij alle drankstanden.

De scholen zijn er in ieder geval klaar voor!

De Heiberg Bevingen
Atheneum Sint-Truiden Campus Tichelrij
GO! BS De Zonnebloem
BS ’t Zonnetje
Momentum Kleuter
Momentum Lager
Kabost – Basisschool Klim-Op
Hasp-O Zepperen
Freinetschool Het Wijdeland Sint-Truiden
Basisschool De Boomhut
Basisschool De Boomhut
BS De Letterfant
BS De Letterfant
Basisschool De Boomhut (Wijkschool Aalst)
Basisschool ‘t Vlindertje Velm
De Bloesem Sint-Truiden
Sint-Rita Basisschool
Freinetschool Nachtegaai
Leefschool De Villa
Basisschool Klim-Op Sint-Truiden
Basisschool Heilig Hart Sint-Trudo
Kabost Sint-Jan Berchmansschool
BS Schuttershof Sint-Truiden
Kompas Sint-Truiden
Hasp-O Centrum
Hasp-O Zuid
Het Blavierke
Basisschool De Fruitboom

Nu is het aan jullie: Zorg ervoor dat je je zwart-geel-rode outfit klaar hebt liggen en wees een enthousiaste supporter van onze Belgische voetballers. De jongste inwoners zijn immers het succes voor de toekomst!

*Wegens drukte werden nog niet alle pakketten bezorgd.