Truineer Nieuws melden?

Black Bull Cycling Team vandaag onderweg richting Châlons-en-Champagne

Het Black Bull Cycling Team, 10 man sterk, is gisterenochtend aan De Bron vertrokken richting Nice. Succes mannen.

Zaterdag (15/6 om 9 uur) vertrok het Black Bull Cycling Team (BBCT) aan De Bron voor een fietsvakantie van Sint Truiden naar Nice. De 10-koppige groep rijdt de eerste rit van Sint Truiden naar Bouillon. Daarna rijden onze Truineer door de Champagnestreek, de Bourgogne, de Jura, de Rhône Alpen, de Hoge Alpen, Provence en zoveel meer ‘moois’ in “La Douce France”.

Het ‘peleton’ staat  onder leiding van organisator Rudi Renaers die met de groep in 9 fietsdagen Nice wil bereiken. ” We zijn een mix van jong en minder jong”, vertelt Rudi. “Ons reisverhaal is te volgen op facebookpagina Le Tour……(ist) à Nice, waar Lieven Vaes dagelijks ritverslagen, live reportages van op en naast de fiets verzorgd. Hopelijk kunnen we rekenen op goed weer.”

De haltes :
zaterdag 15 juni Bouillon
zondag 16 juni  Châlons-en-Champagne: 153 km
maandag 17 juni Chaumont : 154 km
dinsdag 18 juni Besançon : 157 km
woensdag 19 juni Bourg en Bresse : 161 km
donderdag 20 juni Chambery : 151 km
vrijdag 21 juni Bourg D’Oisans : 134 km
zaterdag 22 juni Barcelonette : 152 km
zondag 23 Nice : 151 km