Truineer Nieuws melden?

Bijna alles of niets voor de Rode Duivels

Bijna alles of niets voor de Rode Duivels. Zaterdag moeten ze vlammen. Wees erbij op de Grote Markt. Samen met de huldiging van Simon Mignolet wordt het een duivelse zaterdagavond.

Nog twee dagen en dan kunnen de Rode Duivels hun nederlaag tegen Slovakjje doorspelen met een hopelijk klinkende zege. Aan de fans in Sint-Truiden zal het de voorbije maandag niet gelegen hebben. Zij waren massaal op post in Bar Berlin, het sfeervolle stadion dat op de Grote Markt is opgetrokken.

Zaterdag om 21u moeten Lukaku en co Roemenië verslaan, dus de aanvalstrom moet geluid worden. Dat kan alleen maar goed zijn voor het spektakel en dus ben je er maar best bij tijdens Bar Berlin.

Voor het eerst zit Truienaar Simon Mignolet niet meer in de selectie. Vorig jaar maakte hij bekend dat zijn internationale carrière ten einde was en dat wilde het lokale bestuur van Sint-Truiden niet zomaar laten voorbijgaan.

Kom daarom al tegen 19u naar de Grote Markt want de grootste Truiense voetballer ooit zal verblijd worden met een grootse huldiging met gasten uit binnen- en buitenland. Dat wil je toch niet missen?