Truineer Nieuws melden?

Achter de toog van Bar Berlin: lokale verenigingen tappen op de Grote Markt

Samenwerken met lokale verenigingen is altijd het motto geweest van de organisatoren van Bar Berlin. Met drie voetbalteams en een jeugdvereniging wordt de drankbediening in opperbeste sfeer aangeboden. Kom langs op de Grote Markt, geniet van de wedstrijd en steun je favoriete verenigingen.

© Belgium Media

VK Bautershoven, Sporting Aalst, Velm VV, Scouts Velm, Velm Spiegelt en de oud-leiding van Chiro Wilduraantjes zorgen tijdens alle wedstrijden van de Rode Duivels op de Grote Markt voor een vlotte bediening van jouw bestelling. Zo zijn ook de dorpen rond de stad vertegenwoordigd voor wat een groots Haspengouws voetbalfeest moet worden. Met elke bestelling help je de verenigingen om hun doelen te bereiken en hun activiteiten te financieren. Zo geniet je niet alleen van de wedstrijden, maar steun je ook de sport en gemeenschap in jouw omgeving.

Foto: VK Bautershoven

Op de Grote Markt vind je twee grote togen: één aan de kant van de KBC, bij Brasserie Royal, en de andere aan de kant van de Fortis. Beide drankstanden bieden hetzelfde assortiment aan: Cristal Alken, Desperados, witte wijn, rosé wijn, cava, Gin Tonic, Omerta Rhum en frisdranken.

Foto: Chiro Wilduraantjes

Foto: Velm VV, Velm Spiegelt en Scouts Velm

Foto: Sporting Aalst