Truineer Nieuws melden?

3 PV’s wegens bezit verdovende middelen

Tijdens een controle aan het station werden 21 personen positief aangeduid door de drughond. Dit resulteerde na verdere controle in 3 pv’s voor het bezit van verdovende middelen.

Op woensdag 12 juni 2024 (namiddag en avond) voerde de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken, samen met de dienst hondensteun van de Federale Politie (DACH) en Securail een gezamenlijke controleactie uit aan het station.
21 personen werden positief aangeduid door de drughond. Dit resulteerde na verdere controle in 3 pv’s voor het bezit van verdovende middelen. Daarnaast werden er pv’s opgesteld voor sluikstorten, het bezit van een wapen en flessentrekkerij.
Verder werd er ook specifiek patrouille gedaan op de vesten en in en rond het sportpark Haspengouw.