Truineer Nieuws melden?

23 ‘gelukkigen’ gearriveerd

De dames van All4Dogs zijn gisteren terug gekeerd van hun missie in Spanje. Ze vertrokken met hulpgoederen, ze kwamen terug met 23 hondjes die allemaal een warme thuis krijgen.

Ons bericht 22/06/2024

Vol geladen met hoop en liefdadigheid, vertrok het moedige transport van All4Dogs opnieuw richting Spanje. De bestelwagen, geladen met essentiële hulpgoederen, voer, zacht speelgoed en warme dekens voor de verlaten zielige honden in het asiel, banen zich een weg door de donkere nacht. Een traan weerspiegelt de toewijding en vastberadenheid van het team, vastbesloten om licht te brengen in de duisternis van hun benarde situatie.
Het hartverscheurende avontuur belooft niet alleen een zending van materiële steun, maar een bron van troost en vreugde voor de trouwe viervoeters die wachten op een glimp van hoop. Als bewijs van hun ongeëvenaarde toewijding en compassie, zullen ze niet alleen de benodigdheden brengen, maar ook 23 gelukkige hondjes meenemen die een nieuw thuis zullen vinden.
Met elke kilometer die wordt afgelegd, groeit de spanning en de verwachting van wat komen zal. De harten van het team bonzen vol passie en vastberadenheid, wetende dat hun reis, hoe zwaar ook, een lichtpuntje zal zijn in het leven van de viervoetige vrienden die op hen wachten.
Vanwege All 4 Dogs