Truineer Nieuws melden?

Yellow-Blue Champions Cup

Dit weekend organiseert STVV Youth voor het eerst een groot internationaal voetbaltornooi voor U7 t.e.m. U11.

Dit weekend organiseert STVV Youth voor het eerst een groot internationaal voetbaltornooi voor U7 t.e.m. U11.  “De Belgische topploegen zijn alle aanwezig (op Union SG na alle deelnemers aan de Champions P.O.)”n vertelt Erwin Morren. “Daarnaast kunnen we met trots zeggen dat we zowel uit Nederland als Duitsland een aantal topteams hebben kunnen strikken.  Luxemburg en Denemarken worden elk vertegenwoordigd door één team.  We verwachten wedstrijden op het hoogste niveau door technisch onderlegde spelers die van het spelletje houden en niets liever doen dan voetballen en scoren.

Via de volgende link kan je het volledige speelschema bekijken: Yellow – Blue Champions Cup By UAU COLLECTIV (prosoccerdata.com)