Truineer Nieuws melden?

“WA e VROUMES is MICH DA!”

Het 16de seizoen van De Bòddelkèèr komt er aan. Wij konden het programma al even inkijken.

 

VOORBEREIDING 2024
ZESTIENDE SEIZOEN

Onze inspiratiebron ligt in de maatschappij luisterend naar mensen van hier en vandaag, kijkend naar situaties en gebeurtenissen die zich nu zouden kunnen voordoen, met mensen die je op straat zou kunnen tegen het lijf lopen.

Dit jaar wordt het

EEN POLITIEK INTERESSANT JAAR MET TWEE VERKIEZINGEN EN MET MENSEN

DIE ONS ONGETWIJFELD INSPIRATIE ZULLEN GEVEN

EEN JAAR WAARIN CHRISTINA DE WONDERBAARLIJKE ZAL HERDACHT WORDEN
EEN JAAR WAARIN MET ZEKERHEID TRUIENAREN ALTIJD E RAS APOAT BLÈÈVE

De evolutie in onze maatschappij en  gebeurtenissen zoals de pandemie, de oorlog in Oekraïne, in Gaza, de getormenteerde maatschappij, … hebben grote impact op onze levens en onze sociale activiteiten en we weten dat veel van onze vaste toeschouwers van ons verwachten dat we het daarover gaan hebben.