Truineer Nieuws melden?

Villa Copis in Borgloon: puur genieten van Haspengouw

GELEZEN IN DEN TRUINEER: Uitbaters Veerle en Wim vertellen alles over hun charmante en luxueuze verblijfplaats in Haspengouw, Villa Copis in Borgloon.

Villa Copis in Borgloon: puur genieten van Haspengouw: “Iedereen welkom voor ons ontbijtbuffet en zomerterras

 

Wie op zoek is naar een charmante en luxueuze verblijfplaats in Haspengouw is bij Villa Copis in Borgloon aan het juiste adres. Uitbaters Veerle en Wim ontvangen hun gasten in een karaktervolle historische villa, die sinds enkele jaren dienst doet als B&B. De kamers zijn er voorzien van alle comfort en luxe, met daarnaast ook prachtige authentieke elementen. Ook wie niet komt overnachten kan er terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet of kan genieten van een gezellig terrasje.

Voor wie jullie nog niet kent, waar staat Villa Copis voor?

“Villa Copis is een Bed & Breakfast in het hart van Borgloon, op wandelafstand van het centrum en de stroopfabriek. Je kan ons gerust de ideale uitvalsbasis noemen om Haspengouw te (her)ontdekken met een mix van ontspanning, gastronomie, natuur én cultuur. Dankzij de vele wandel- en fietsroutes trek je makkelijk op ontdekkingstocht tussen de fruitbomen en glooiende landschappen”, begint Veerle.

“Van mei tot en met september hebben we een zomerterras in het weekend en op feestdagen”

Kunnen ook dagjestoeristen bij jullie terecht?

“Absoluut! Van mei tot en met september hebben we een zomerterras in het weekend en op feestdagen. Telkens open tussen 14u en 20u. Ons zomerterras ligt in een rustieke tuin waar het bij mooi weer heerlijk vertoeven is. Echt even helemaal relaxen in een zomerse setting. Daarnaast bieden we een heel uitgebreid ontbijtbuffet. Enerzijds voor onze gasten en anderzijds ook voor het grote publiek. Voor 30 euro per persoon is het hier puur genieten geblazen.”

Wat onderscheidt Villa Copis van andere logies in Haspengouw?

“In de eerste plaats het prachtige erfgoedpand. Maar ook onze tuin is een echte eyecatcher en een oase van rust. Sinds vorig jaar beschikken we bovendien over een verwarmd buitenzwembad voor onze logerende gasten. Ook dat is een enorme meerwaarde tijdens de zomermaanden. Tenslotte is er ook nog onze strategische ligging in het hart van Haspengouw en vlak bij enkele toeristische hotspots zoals de stroopfabriek en evenementen als de ambachten- en streekproductenmarkt.”

Heb je nog een suggestie voor fietsers en wandelaars die op zoek zijn naar een tussenstop?

“Hou zeker eens halt bij onze zomerbar in het weekend en laat je verleiden door onze huisgemaakte Sangria Champagne. Een eigen recept dat bijzonder goed aanslaat, merken we. Ook wie houdt van een ‘Spritz’ vindt zeker zijn gading. Naast het bekende Aperol Spritz hebben we immers nog een aantal andere varianten op de kaart staan. Laat je verrassen, zou ik zeggen!”