Truineer Nieuws melden?

Vijfde editie van de zomerschool in Sint-Truiden in GO! Daltonschool Momentum

Dit jaar organiseert GO! Daltonschool Momentum opnieuw een zomerschool! Ondertussen zijn ze al toe aan de vijfde editie. Samen met GO! BS De Letterfant in Engelmanshoven zijn dit de enige scholen in Sint-Truiden die deze kans bieden. “We zijn dan ook trots om kinderen een leuke én leerzame zomer te bezorgen”, zegt Directeur Kris Selis van GO! Daltonschool Momentum.

Van 12 t.e.m. 23 augustus 2024 kunnen de leerlingen in de voormiddag genieten van leuke lesjes wiskunde en Nederlands in de voormiddag. De focus ligt op spelend en bewegend leren.  “We proberen zo de kinderen hun kennis bij te schaven zodat ze een vlotte start kunnen maken in september.” In de namiddag staat ontspanning centraal! Leerlingen kunnen deelnemen aan uitstappen, sportactiviteiten en workshops in samenwerking met lokale partners. Een mix van plezier en educatie!

“Onze zomerschool biedt een geweldige kans voor kinderen om te groeien in hun leerproces terwijl ze ook nog eens plezier hebben. Een echte win-winsituatie. We zijn erg enthousiast om al voor de vijfde keer een onvergetelijke zomer te organiseren! Iedereen is welkom! Ook kinderen die niet bij ons op school zitten.”

Schrijf je snel in via https://tinyurl.com/zomerschool2024 of scan de QR-code in de flyer hieronder. Deelname aan de zomerschool is volledig gratis.