Truineer Nieuws melden?

Vandaag Ladies City Day

Vandaag is het zover. Het evenement Ladies City Day moeten we niet meer voorstellen. Het programma op Grote Markt, Groenmarkt & Sint-Martenplein voor de duidelijkheid wel.

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en , met de tekst CLAESSZN deblawevogel.e อส LADIES PROGRAMMA GROENMARKT CITY DAY 16u00 Annick nnickVansichem Vansichem 19u30 B'Elle 23u00 DandyLenny Dandy Lenny cosmocafe cafe cosm SHOP&THECI CTy Dint Truiden kookwaar JIVA DE MAKERS STVPE KOSM

 

Kan een afbeelding zijn van ‎4 mensen en ‎, met de tekst ‎deblalwevogal.se CLAESSaN ANE LADIES PROGRAMMA SINT-MARTENPLEIN SINT- CITY DAY 15u00 DJErwinBovy DJ Erwin Bovy 16u00 Luigi Catalano 19u00 The Beagles BAR'DEAUX DRINKS INKS&GIFTS GIFTS SHOP&THECITY CnTy |Dint Sintauiden Truiden kookwaar JIVA W MAKERS שעל KOSMS‎‎‎