Truineer Nieuws melden?

Twenty Two Coffee vertrekt met supportersbus richting Brugge

Simon Mignolet en zijn Club Brugge spelen vanavond de terugwedstrijd van de halve finale in de UEFA Europe Conference League tegen Fiorentina.

Twenty Two Coffee, de koffiebar van Simon en broer Wouter, besloten om een bustrip te organiseren voor hun klanten, familie en vrienden. Ze vertrokken deze middag vanop de Veemarkt te Sint-Truiden met een enthousiaste groep supporters.

“We gaan sowieso een spannende wedstrijd beleven met een heel fijne groep mensen die allemaal een grote sympathie hebben voor de absolute nummer 1 van Club”, steekt broer Wouter van wal. “Dat we in een mum van tijd 70 personen bij elkaar kregen om deze trip te maken is gewoon fantastisch.” Voor de klanten die de trip niet konden meemaken is Twenty Two Coffee vanavond geopend vanaf 18u om de wedstrijd te volgen.

Wij duimen mee voor onze “straffe Bink”! C’mon Big Si.