Truineer Nieuws melden?

Transformatie ‘In De Zwaan’ is een feit

Tot voor kort een restaurant heeft ‘In De Zwaan’ intussen een serieuze transformatie ondergaan richting een nieuw concept.

Die in één

“Gastentafel & Events”: Van intieme feesten tot zakelijke bijeenkomsten, wij bieden een prachtige locatie, ondersteund door ons enthousiaste team. Overnacht in een van onze zes kamers en laat ons jouw droomevent tot in de kleinste details verzorgen.

“Herberg De Zwaan Vakantiewoning”: Geniet van een rustgevend verblijf in onze vakantiewoning, doordrenkt met meer dan 300 jaar geschiedenis. Een sfeervol interieur, een privé chef, en een grote tuin met jacuzzi wachten op jou.

“Ma Cuisine – Culinaire Privé Traiteur”: Laat ons jouw feesten transformeren met onze culinaire creaties! Of het nu een huwelijk, jubileum of tuinfeest is, wij brengen unieke menu’s en totaalconcepten rechtstreeks naar jouw locatie.

 

Kan een afbeelding zijn van slaapkamer

 

Meer info via: https://www.indezwaan.com/