Truineer Nieuws melden?

STVV-OHL: 1-1

In een typische eindeseizoens match verdeelden STVV en OHL de punten. Afgaande op het spelbeeld ook een juiste uitslag

Eerste helft: weining spectaculair.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Er viel niks te beleven. Meer dan een afgekeurde goal van Mueanta Suphanat,  een zwakke knal van Ito op vrijschop en een niet te missen kans voor diezelfde Ito na een mooie solo zagen we niet. Absoluut te weinig voor een match waarin beide ploegen eigenlijk vrank en vrij konden voetballen omdat er buiten wat eer niks meer op het spel stond.

Tweede helft: Kaya scoort

In de tweede helft eigenlijk van bij de start eenzelfde spelbeeld. De eerste grote kans was voor Suphanat maar die miste van dichtbij. Even later was het echter aan de overkant raak. Delorge bediende Kaya die zich mooi vrij draaide en, jawel, onhoudbaar binnen knalde. 1-0. De vreugde was echter van korte duur. Aan de overkant kapte Thorsteinsson tot twee keer Matte Smets uit, waarna hij onhoudbaar de netten deed trillen: 1-1.

5 minuten extra

Kon één van beide ploegen nog het laken naar zich toe trekken? Thorsteinsson was er dichtbij maar kopte te laconiek naast. Aan de overkant kon Kaya ei zo na binnen koppen. Maar daar bleef het bij. 1-1 dus.