Truineer Nieuws melden?

Speler en Speelster van het Jaar & de elftallen van het seizoen

Twee genomineerden bij Truiense ploegen voor de fel begeerde titel van Speler en Speelster van het jaar (Provinciaal Voetbal Limburg): met name Tuur Houben bij 3de provincialer Velm VV én Kimani Poelmans bij de dames van STVV A, interprovinciaal. Zaterdag 25 mei worden de laureaten bekend gemaakt tijdens een voetbalfeest in Hangar 58 in Bokrijk. Nog belangrijk: Wout Bache en Tuur Houben staan ook in het elftal van het seizoen wat hun reeks betreft. Ruben Odeurs,  Cerdric Daenen en Jelle Vandendyck, alledrie van Sporting Aalst,  staan in het elftal van het seizoen voor 4de provinciale A.

© Provinciaal Voetbal Limburg

Team of the Season - 3A

 

 

ATeam of the Season - 4A

Afbeeldingen: provinciaal voetbal Limburg

Meer info via:

home