Truineer Nieuws melden?

Simon Mignolet supportert voor vader Stefaan in De Roxy

Special guest tijdens de première van “ALLO, ALLO”. Simon Mignolet kwam zijn vader Stefaan aanmoedigen, die de rol van “René” op sublieme wijze vertolkt, net als de hele cast trouwens.Nog tot 2 juni te bekijken in Theater De Roxy.

Allo ‘Allo

Roxy Theaterproducties

Luister zeer goed, we zeggen het maar één keer!Alles lijkt peis en vree in Café René in het Franse dorpje Nouvion. Maar vergis u niet… In werkelijkheid is het café van René Artois tijdens WOII zowel het bolwerk van de Franse résistance, een lustoord voor de Duitsers én de schuilplaats van een schilderij van onschatbare waarde: “De Gevallen Madonna met de Dikke Tieten” van Van Klomp (The Fallen Madonna With The Big Boobies)

Als u daarbovenop de geheime affaires van René met zijn serveuses Yvette en Mimi, het kattengejank van Edith, de sluwe streken van Herr Flick en een onverwacht bezoek van de Führer zelf rekent, weet u dat u goed zit voor een hilarische voorstelling.

De gelijknamige Britse comedyserie die gemaakt werd van 1982 tot 1992 met o.a. Gordon Kaye (René) werd wereldberoemd. De serie wordt tot op de dag van vandaag heruitgezonden.  In deze theaterversie passeren alle bekende figuren de revue!Maar geen nood: ‘Allo ‘Allo is ook perfect te smaken als u de tv-serie niet hebt gezien.

Met Stefaan Mignolet, Mish Jacobs, Yves Caspar, Bart Daenen, Kevin Caers, Sofie Nickmans, Lotte Swartebroekx, Danny Van Stappen, Romain Bamps, Céline Malyster, Gerrit Jacobs, Goele Istas en Gunter Reniers

Regie: Yves Caspar
Tekst: Jeremy Lloyd en David Croft

vrij 10, za 11, zo 12 mei 2024
za 18, zo 19 mei 2024
do 23, vrij 24, za 25 mei 2024
di 28, vr 31 mei 2024
za 1, zo 2 juni 2024

Extra voorstelling op donderdag 30 mei 2024 – 20u15

om 20u15, op zondag om 15u

Tickets: €17 (of €15 in abonnement)