Truineer Nieuws melden?

Nieuwe single van Freddy Davis voorgesteld

Freddy Davis stelde zijn nieuwe single ‘Knokke-Heist’ voor, de Vlaamse versie van de huidige wereldhit ‘TEXAS HOLD ‘EM’ van Beyoncé.

Wil je zoveel mensen bij elkaar trommelen op een doordeweekse donderdag, dan moet je wel met iets heel speciaal verzinnen. Dat deed Freddy Davis ook. Hij liet en laat  zich deze keer van een totaal andere kant horen dan wat we van hem gewoon zijn: een Vlaamse versie van de huidige wereldhit ‘TEXAS HOLD ‘EM’ van Beyoncé.

De tekst werd voor Freddy geschreven door FRAJA die ook aanwezig was bij deze prachtige voorstelling. Ook muziekmaker Jo Martens en Bertie Moors van BM Studio’s waren aanwezig. Onder de gasten waren nog bekende gezichten zoals o.a. zangeres Tina Rosita, Maria Louisa de Kind (tekst en muziekschrijfster) en Paul Pans (componist – zanger).